Search
Close this search box.
IZGRADNJA
Broj pregleda

Izgradnja trotoara širom Svrljiga

Podeli sa prijateljima:

Danas su u Svrljigu počeli radovi na izgradnji trotoara pored Gradskog parka, a narednih dana očekuje se izgradnja trotoara pored Doma zdravlja, zelene pijace i u ulici Vase Albanca.

Trotoari

Opština Svrljig izdvojila je sredstva za uređenje trotoara i poboljšanje infrastrukture u Svrljigu. Radovi koji se odvijaju bez problema izvode se preko Direkcije za izgradnju Svrljiga, rekla je predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović prilikom obilaska gradilišta.

trotoari-svrljig

Najavljeno je da će biti izgrađeni novi trotoari najpre oko Gradskog parka, a potom i kod Doma zdravlja, oko zelene pijae i u ulici Vase Albanca, od mosta na Pravačkoj reci prema ITK.

Narodni poslanik Milija Miletić prilikom obilaska mesta gradnje najavio je veće investicije i uređenje opštine Svrljig u 2015. godini.

Danas se rade trotoari i sve protiče u najboljem redu. Naši sugrađani za koji dan dobiće uređeniji i lepši Svrljig, naravno na tome se nećemo zaustaviti već ćemo modernizovati i još više povesti računa o uređenju grada, rekao je Miletić najavivši početak četvrte faze izgradnje kupališnog kompleksa – bazena na SC ”Pastirište”, i pokretanje nabavke za pokrivanje sportske hale.

Takođe, u toku ove godine počeće radovi na asfaltiranju celokupne ulice Vase Albanca, koja je zrela za presvlačenje.

Radovi na asfaltiranju ulice Vase Albanca radiće se u saradnji sa JP ”Putevi Srbije”.

Kordinacijom sa Skupštinom Srbije i Vladom, lakše ćemo doći do sredstava za uređenje grada. Predsednica Jelena Trifunović ima punu podršku da sve započete poslove uspešno realizuje do kraja kalendarske godine, istakao je Miletić.

2 Komentara

  1. Samo napred u uredjenje Svrljiga, jer danonoćno da se radi zaposliće se nezaposlena radna snaga i mehanizacija, urediće se prostor da mogu drugi koji posluju u lepšem okruženju da dosegnu do profita i tako spiralno u bolji život. Ove radove treba da prati i sredjivanje privatnih objekata u kojima se mogu obavljati privredne delatnosti tako da pozivam sve koji imaju mogućnosti da svoje imovine urede u poslovni prostor ka ulicama centra Svrljiga da to započnu što je pre moguće. Spremajte se i radite da se sve usmeri ka manifestacijama koje će dovesti goste u Svrljig. Bila je Tortijada, slede druge značajne manifestacije i evo potencijala za razvoj privatnog biznisa u Svrljigu. Živeo Svrljig!!!.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano