IZGRADNJA
Broj pregleda

Izgradnja trotoara širom Svrljiga

Danas su u Svrljigu počeli radovi na izgradnji trotoara pored Gradskog parka, a narednih dana očekuje se izgradnja trotoara pored Doma zdravlja, zelene pijace i u ulici Vase Albanca.

Trotoari

Opština Svrljig izdvojila je sredstva za uređenje trotoara i poboljšanje infrastrukture u Svrljigu. Radovi koji se odvijaju bez problema izvode se preko Direkcije za izgradnju Svrljiga, rekla je predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović prilikom obilaska gradilišta.

trotoari-svrljig

Najavljeno je da će biti izgrađeni novi trotoari najpre oko Gradskog parka, a potom i kod Doma zdravlja, oko zelene pijae i u ulici Vase Albanca, od mosta na Pravačkoj reci prema ITK.

Narodni poslanik Milija Miletić prilikom obilaska mesta gradnje najavio je veće investicije i uređenje opštine Svrljig u 2015. godini.

Danas se rade trotoari i sve protiče u najboljem redu. Naši sugrađani za koji dan dobiće uređeniji i lepši Svrljig, naravno na tome se nećemo zaustaviti već ćemo modernizovati i još više povesti računa o uređenju grada, rekao je Miletić najavivši početak četvrte faze izgradnje kupališnog kompleksa – bazena na SC ”Pastirište”, i pokretanje nabavke za pokrivanje sportske hale.

Takođe, u toku ove godine počeće radovi na asfaltiranju celokupne ulice Vase Albanca, koja je zrela za presvlačenje.

Radovi na asfaltiranju ulice Vase Albanca radiće se u saradnji sa JP ”Putevi Srbije”.

Kordinacijom sa Skupštinom Srbije i Vladom, lakše ćemo doći do sredstava za uređenje grada. Predsednica Jelena Trifunović ima punu podršku da sve započete poslove uspešno realizuje do kraja kalendarske godine, istakao je Miletić.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

2 Komentara

  • TROTOAR U SARAJ!

  • Samo napred u uredjenje Svrljiga, jer danonoćno da se radi zaposliće se nezaposlena radna snaga i mehanizacija, urediće se prostor da mogu drugi koji posluju u lepšem okruženju da dosegnu do profita i tako spiralno u bolji život. Ove radove treba da prati i sredjivanje privatnih objekata u kojima se mogu obavljati privredne delatnosti tako da pozivam sve koji imaju mogućnosti da svoje imovine urede u poslovni prostor ka ulicama centra Svrljiga da to započnu što je pre moguće. Spremajte se i radite da se sve usmeri ka manifestacijama koje će dovesti goste u Svrljig. Bila je Tortijada, slede druge značajne manifestacije i evo potencijala za razvoj privatnog biznisa u Svrljigu. Živeo Svrljig!!!.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *