ĐURĐEVDAN

OO DS Svrljig obeležio stranačku slavu

Ukupan broj pregleda:

U prostorijama Opštinskog odbora Demokratske stranke u Svrljigu obeležen je dan Svetog Velokomučenika Georgija, u narodnu poznatiji kao Đurđevdan.

DS-Slava

Uz prisustvo osnivača odbora, članova i simpatizera Demokratske stranke kao i predstavnika drugih političkih partija, osvećenje i rezanje slavskog kolača izvršio je sveštenik svrljiške crkve “Sv. Car Konstantin i Carica Jelena“ Strahinja Eraković.

U ime Opštinskog odbora u Svrljigu kolačaru slave Bori Milivojeviću, članovima i sipmatizerima Demokratske stranke, kao i svim građanima Opštine Svrljig koji slave Đurđevdan, slavu je čestitao predsednik OO DS Svrljig Dejan Miletić.

DS-Slava-Svrljig

U izjavi za medije istakao je da je Demokratska stranka prošla kroz jedan izuzetno težak period promena, tokom kojeg su mnogi ljudi u Srbiji bili privođeni i hapšeni samo zato što su članovi DS-a, da je uz pomoć “Pinka“, “Informera“, “Kurira“ i sličnih medija Demokratska stranka satanizovana i kriminalizovana, ali i da je uprkos tome, zahvaljujući veri građana Srbije u ideju demokratije i socijalne pravde, Demokratska stranka opstala i opstaje na političkoj sceni Srbije.

3 Komentar

  • Razocarao sam se u SNS jer je vidim jednog clana a SNS je rivalista sa zutima. Novi minus~!

  • Demokratama mogu čestitati i ovoga dana slavu – Đurdjevdan, ali bih pre svega usmerio energiju ka onome što je potrebno stanovnicima Svrljiga. Pre svega to je posao, pa pošto se slavski trenuci završe pozvao bih čelnika Demokrata u Svrljigu da sve svoje lične i stranačke resurse usmeri ka socijalnom preduzetništvu, tako potrebnom sredini kao što je ova opština. Ima on dodira sa vrsnim znalcima u toj oblasti pa neka napravi promociju u Svrljigu, dobro je za početak, a kako su Demokrate okrenute i ka EU neka odatle dovede znalce pa će i njihov vanpansionski promet u Svrljigu doprineti nekom da održi svoj posao. Živeo Svrljig!!!.

  • i Sns je puko ko Demokrate mislim na opstinskom nivou.Ista g….!Ako se na lokalu udruze imace 1,5 odbornika

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *