Search
Close this search box.
ĐURĐEVDAN
Broj pregleda

OO DS Svrljig obeležio stranačku slavu

Podeli sa prijateljima:

U prostorijama Opštinskog odbora Demokratske stranke u Svrljigu obeležen je dan Svetog Velokomučenika Georgija, u narodnu poznatiji kao Đurđevdan.

DS-Slava

Uz prisustvo osnivača odbora, članova i simpatizera Demokratske stranke kao i predstavnika drugih političkih partija, osvećenje i rezanje slavskog kolača izvršio je sveštenik svrljiške crkve ”Sv. Car Konstantin i Carica Jelena” Strahinja Eraković.

U ime Opštinskog odbora u Svrljigu kolačaru slave Bori Milivojeviću, članovima i sipmatizerima Demokratske stranke, kao i svim građanima Opštine Svrljig koji slave Đurđevdan, slavu je čestitao predsednik OO DS Svrljig Dejan Miletić.

DS-Slava-Svrljig

U izjavi za medije istakao je da je Demokratska stranka prošla kroz jedan izuzetno težak period promena, tokom kojeg su mnogi ljudi u Srbiji bili privođeni i hapšeni samo zato što su članovi DS-a, da je uz pomoć ”Pinka”, ”Informera”, ”Kurira” i sličnih medija Demokratska stranka satanizovana i kriminalizovana, ali i da je uprkos tome, zahvaljujući veri građana Srbije u ideju demokratije i socijalne pravde, Demokratska stranka opstala i opstaje na političkoj sceni Srbije.

3 Komentara

  1. Demokratama mogu čestitati i ovoga dana slavu – Đurdjevdan, ali bih pre svega usmerio energiju ka onome što je potrebno stanovnicima Svrljiga. Pre svega to je posao, pa pošto se slavski trenuci završe pozvao bih čelnika Demokrata u Svrljigu da sve svoje lične i stranačke resurse usmeri ka socijalnom preduzetništvu, tako potrebnom sredini kao što je ova opština. Ima on dodira sa vrsnim znalcima u toj oblasti pa neka napravi promociju u Svrljigu, dobro je za početak, a kako su Demokrate okrenute i ka EU neka odatle dovede znalce pa će i njihov vanpansionski promet u Svrljigu doprineti nekom da održi svoj posao. Živeo Svrljig!!!.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Veliki fudbalski praznik u Svrljigu: FK “Svrljig” dočekuje lidera, OFK “Brzi Brod” iz Niša

FOTO / VIDEO

Krenuli radovi na uređenju korita Svrljiškog Timoka

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano

Tradicija i zajedništvo