RAZVOJ
Broj pregleda

Zbor meštana sela Popšica

Planiranje aktivnosti i uređenje sela Popšica bile su glavne teme jučerašnjeg zbora koji je održan u organizaciji MZ Popšica.

Zbor-popsica

O tekućim problemima, planiranim aktivnostima i stanju u selu, meštani su mogli da popričaju sa predsednicom opštine Svrljig Jelenom Trifunović i narodnim poslanikom Milijom Miletićem.

Kao i do sada, nastavićemo da vam pomažemo u svim sferama, kako vama i vašoj mesnoj zajednici, tako i ostalim selima širom svrljiške opštine. Trenutno se vode pregovori oko vraćanja autobuske linije iz Niša i Svrljiga za Popšicu, koja po svemu sudeći treba biti učestalija, rekla je predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović.

Ona je takođe poručila da pored ostalih delatnosti kojima se bave žitelji, veći akcenat treba biti usmeren prema turizmu, pre svega verskom jer na ovom potezu postoji manastir Sv. Arhanđela Gavrila i novoizgrađena crkva u Labukovu koja je sve više posećenija.

O razvoju poljoprivrede i propisanim merama Vlade Republike Srbije govorio je i prisutne upoznao narodni poslanik Milija Miletić.

Sastanku je među mnogobrojnim žiteljima prisustvovao i monah otac Varnava.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *