SC ''PASTIRIŠTE''
Broj pregleda

Napunjen bazen na ”Pastirištu”

Bazen na sportskom centru ”Pastirište” napunjen je danas po prvi put. Radove na izgradnji tri faze obišli su predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i narodni poslanik Milija Miletić.

BAZEN-KNJAZEVACRadovi na završetku sve tri faze kupališnog kompleksa na “Pastirištu“ očekuju se kroz mesec dana, a odmah nakon toga biće započeta četvrta-poslednja faza izgradnje.

Kako je bilo planirano bazen je trebao biti izgrađen prošle godine, ali zbog lošeg vremena – obilnih kiša i poplava svi radovi su bili obustavljeni.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

3 Komentara

  • Pune bazen vodom iz vodovoda. Tri dana je pritisak u mreži bio slab zbog toga

  • Jel ovo onaj bazen sto je direktor vrtica i predsednik Demokratske stranke Dejan Miletic postavljao ispred opstinskih vrata za vreme kampanje 2012. godine?

  • Današnji topli dan je samo još jedna opomena da ovaj objekat treba što pre privesti nameni. Gradjani Svrljiga, dajte svoj glas za pritisak na investitore da što je pre moguće da radove privedu kraju i puste u rad ovaj objekat. Bazen je potreban najmladjima Svrljiga, ali i gostima njihovim u letnjim danima, pa hajte ka investitorima da se još brže radi i završi ovo što su započeli. Živeo Svrljig!!!.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *