Search
Close this search box.
SC ''PASTIRIŠTE''
Broj pregleda

Napunjen bazen na ”Pastirištu”

Podeli sa prijateljima:

Bazen na sportskom centru ”Pastirište” napunjen je danas po prvi put. Radove na izgradnji tri faze obišli su predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i narodni poslanik Milija Miletić.

BAZEN-KNJAZEVACRadovi na završetku sve tri faze kupališnog kompleksa na “Pastirištu“ očekuju se kroz mesec dana, a odmah nakon toga biće započeta četvrta-poslednja faza izgradnje.

Kako je bilo planirano bazen je trebao biti izgrađen prošle godine, ali zbog lošeg vremena – obilnih kiša i poplava svi radovi su bili obustavljeni.

3 Komentara

  1. Jel ovo onaj bazen sto je direktor vrtica i predsednik Demokratske stranke Dejan Miletic postavljao ispred opstinskih vrata za vreme kampanje 2012. godine?

  2. Današnji topli dan je samo još jedna opomena da ovaj objekat treba što pre privesti nameni. Gradjani Svrljiga, dajte svoj glas za pritisak na investitore da što je pre moguće da radove privedu kraju i puste u rad ovaj objekat. Bazen je potreban najmladjima Svrljiga, ali i gostima njihovim u letnjim danima, pa hajte ka investitorima da se još brže radi i završi ovo što su započeli. Živeo Svrljig!!!.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast!

VEST GODINE: ODOBRENO DVA MILIONA DOLARA SVRLJIGU

Sportski dani

Uspešno završen turnir u Crnoljevici

Lokalni izbori 2024

Narodna poslanica i potpredsednica GO SNS Nevena Đurić u poseti šestočlanoj porodici

Politika

Razrešena pomoćnica predsednika opštine Svrljig

Sport

Igrači 2014. Škole fudbala “Aca Menta” Svrljig prvaci Fair play B lige Niš

Sportske vesti

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga od Jedinstva

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano