Search
Close this search box.
OŠ ''DOBRILA STAMBOLIĆ''
Broj pregleda

Gradi se nova školska ograda

Podeli sa prijateljima:

Ovih dana intenzivno se izvode radovi na izgradnji nove ograde oko osnovne škole ”Dobrila Stambolić”.

skolskaGodinama unazad na ovom mestu bila je betonska ograda, stara i oronula. Na predlog opštinske vlasti, a u saradnji sa predstavnicima Osnovne škole, otpočela je izgradnja nove ograde oko zgrade OŠ ”Dobrila Stambolić”.

Podsećamo da je u prethodnom periodu u ovoj ustanovi urađeno mnogo više nego lane: renovirani su skoro svi mokri čvorovi, uređene učionice, zamenjena stolarija, kupljen novi automobil, a uveden je i video nadzor koji broji više od tridesetak kamera.

3 Komentara

  1. Resavate problem sa ogradom, ali postoji jos jedan problem. Skolsko dvoriste vise nije postalo dvoriste za decu, vec azil za pse. U dvoristu skole borave psi koji su dobrocudni, ali ponekad znaju i da se naljute pa jure decu ili se medjusobno sukobljavaju. Naravno da ima dece koja se plase pasa lutalica pa zbog njih i ne odlaze na veliki odmor. Svakog dana u skolsko dvoriste dolaze novi psi, sve ih je vise! Volela bih i molim vas da resite i ovaj problem. Bezbednost dece je na veoma niskom nivou!!!

  2. A kad ce da popravi Bora pijanac ogradu sto je izlomio kad se napio ko baklava?Ne mogu da shvatim da je to sve zataskano i da je ograda ostala nepopravljena.

NAJNOVIJE NA PORTALU

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori raspisani za 2. jun

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano