OŠ ''DOBRILA STAMBOLIĆ''

Gradi se nova školska ograda

Ukupan broj pregleda:

Ovih dana intenzivno se izvode radovi na izgradnji nove ograde oko osnovne škole “Dobrila Stambolić“.

skolskaGodinama unazad na ovom mestu bila je betonska ograda, stara i oronula. Na predlog opštinske vlasti, a u saradnji sa predstavnicima Osnovne škole, otpočela je izgradnja nove ograde oko zgrade OŠ “Dobrila Stambolić“.

Podsećamo da je u prethodnom periodu u ovoj ustanovi urađeno mnogo više nego lane: renovirani su skoro svi mokri čvorovi, uređene učionice, zamenjena stolarija, kupljen novi automobil, a uveden je i video nadzor koji broji više od tridesetak kamera.

3 Komentar

  • Resavate problem sa ogradom, ali postoji jos jedan problem. Skolsko dvoriste vise nije postalo dvoriste za decu, vec azil za pse. U dvoristu skole borave psi koji su dobrocudni, ali ponekad znaju i da se naljute pa jure decu ili se medjusobno sukobljavaju. Naravno da ima dece koja se plase pasa lutalica pa zbog njih i ne odlaze na veliki odmor. Svakog dana u skolsko dvoriste dolaze novi psi, sve ih je vise! Volela bih i molim vas da resite i ovaj problem. Bezbednost dece je na veoma niskom nivou!!!

  • Srednji deo nepotrebno izdignuta ograda. Bode oci.

  • A kad ce da popravi Bora pijanac ogradu sto je izlomio kad se napio ko baklava?Ne mogu da shvatim da je to sve zataskano i da je ograda ostala nepopravljena.

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *