OŠ ''DOBRILA STAMBOLIĆ''
Broj pregleda

Gradi se nova školska ograda

Ovih dana intenzivno se izvode radovi na izgradnji nove ograde oko osnovne škole ”Dobrila Stambolić”.

skolskaGodinama unazad na ovom mestu bila je betonska ograda, stara i oronula. Na predlog opštinske vlasti, a u saradnji sa predstavnicima Osnovne škole, otpočela je izgradnja nove ograde oko zgrade OŠ ”Dobrila Stambolić”.

Podsećamo da je u prethodnom periodu u ovoj ustanovi urađeno mnogo više nego lane: renovirani su skoro svi mokri čvorovi, uređene učionice, zamenjena stolarija, kupljen novi automobil, a uveden je i video nadzor koji broji više od tridesetak kamera.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

3 Komentara

  • Resavate problem sa ogradom, ali postoji jos jedan problem. Skolsko dvoriste vise nije postalo dvoriste za decu, vec azil za pse. U dvoristu skole borave psi koji su dobrocudni, ali ponekad znaju i da se naljute pa jure decu ili se medjusobno sukobljavaju. Naravno da ima dece koja se plase pasa lutalica pa zbog njih i ne odlaze na veliki odmor. Svakog dana u skolsko dvoriste dolaze novi psi, sve ih je vise! Volela bih i molim vas da resite i ovaj problem. Bezbednost dece je na veoma niskom nivou!!!

  • Srednji deo nepotrebno izdignuta ograda. Bode oci.

  • A kad ce da popravi Bora pijanac ogradu sto je izlomio kad se napio ko baklava?Ne mogu da shvatim da je to sve zataskano i da je ograda ostala nepopravljena.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *