Search
Close this search box.
KARAVAN ZDRAVLJA
Broj pregleda

„Zdravo živo domaćine“ u Okruglici

Podeli sa prijateljima:

Akcija „Zdravo živo domaćine“ – karavan zdravlja koju radi pružanja zdravstvenih usluga na selu sprovodi Ujedinjena seljačka stranka, održana je u utorak 10. marta u selu Okruglica.

zdravo-zivo-domacineViše od tridesetak žitelja odazvalo se pozivu opštinskog odbora Ujedinjene seljačke stranke na zdravstveni pregled koji se organizuje potpuno besplatno.

Naši meštani su imali priliku da prekontrolišu svoje zdravlje merenjem krvnog pritiska i šećera u krvi. Ujedinjena seljačka stranka će i u narednom periodu nastaviti ovom akcijom, koja se pokazala zaista efikasnom, kaže predsednik OO USS Svrljig Igor Davidović.

Podsećamo, akcija „Zdravo živo domaćine“ do sada uspešno je obavljena u Beloinju, Niševcu, Prekonogi, Drajincu, Plužini i Okruglici.

Autor: M.D. / foto: M.M.

2 Responses

  1. Pitam se ko plaća ove zdravstvene radnike. Da nije ti zloupotreba zdravstvenih radika u političke svrhe ili je to možda USS otvorila svoju privatnu ordinaciju.

  2. Komentar: ko finansira i od cije pare ovu akciju,odakle para ,svrljizani nemu vodu za pice a USS vodi akciju zdravo zivo domacine dokle ce ovaj narod da ispašta i da se sprda s njima ko stigne zašto narodni poslanik i predsednica opstine neobilaze gradjane u selima da vide kakve probleme imaju a ne kada su izbori oni se sete tada cak znaju i sta imaju u kuci ,zato SRPSKA NAPREDNA STRANKA TRAZI OSTAVKU OPSTINSKE VECINE I RASPISIVANJE VANREDNIH LOKALNIH IZBORA U SVRLJIGU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Fudbalski klub “Svrljig” završio takmičenje na 6. mestu tabele Zona Centar

Srećna slava

Obeležen Spasovdan u manastiru Vaznesenje Gospodnje u selu Labukovo

Miletić čestitao Spasovdan

Srećna slava

DANAS JE SPASOVDAN I CRVENO SLOVO

Vreme

RHMZ upalio crveni alarm

Sport

Počinju pripreme za 67. Vidovdanski turnir u malom fudbalu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano