Search
Close this search box.
TEŠKO UBISTVO
Broj pregleda

Starica ubijena, osumnjičeni uhapšen

Podeli sa prijateljima:

Milovan M. (36) iz Beloinja za koga se sumnja da je ubio staricu, čije je telo u utorak prepodne pronađeno u njenoj kući kod stadiona FK Svrljig, uhapšen je i određeno mu je zadržavanje.

Policija-hapsenje-NIS
Foto ilustracija: Rts

On je uhapšen istog dana kada je i M. J. (82) pronađena mrtva u svojoj kući u Pastirskoj ulici.

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo pri izvršenju razbojništva ili razbojničke krađe.

Određeno mu je zadržavanje do 48h i njega će saslušati zamenik javnog tužioca – rekao je za portal Južne vesti Vladimir Stanojević, PR Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Višestruki povratnik

Hronika-Svrljig
Mesto zločina

Prema nepotvrđenim informacijama, za ubistvo starice je osumnjičen Milovan M. (36) iz Beloinja, koji je januara 2000. godine na svirep način u svom selu ubio takođe staricu.

Zbog tog ubistva je tada osuđen na 15 godina zatvora, a pušten je na slobodu nakon izdržanih 12 godina.

Godinu dana nakon izlaska iz zatvora, Milovan je ponovo uhapšen marta 2013. godine zbog sumnje da je, takođe u svom selu, pokušao da siluje osamdesetdevetogodišnju staricu.

(LINK)

7 Komentara

  1. i kada policija,kao sto je to bilo sada,izuzetno efikasno resi slucaj,koliko to vredi kad imamo situaciju da se i ovakvi zlocinci pustaju ranije iz zatvora zbog dobrog vladanja.Za ubistvo starice barem moralnu odgovornost snosi onaj ili oni koji su ovom ubici i siledziji skratili kaznu.

  2. Doticni ubica radio u komunalcu na smecaru.Kako to?ko ga zaposlio?direktor?preko veze verovatno neko je urgirao za njega.Primao socijalnu pomoc i radio.Gde to ima pa ako moze daj i ja da se prijavim za socijalku i da idem da radim za 22.000.Nedo mu bog da mi dirne moju familiju ili rodbinu tu ce da si i ostane.Pacenik jedan monstrum beloinjski.Sonu kiselinu bi mu davao da pije svaki dan umesto vode

  3. ubica treba da bude lincovan to mu nije prvi put oduzice i ovo ubistvo cim bude pusten ubica i slovatelj ubice drugog treba da se skupe svrlizani i lincujuga kad se pojavi ponovo na teritoriju so svrljig.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

Bravo

Košarkaški klub Svrljig obezbedio ulazak u viši rang takmičenja

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano