Search
Close this search box.
RAD, RAD I SAMO RAD
Broj pregleda

Martovski sastanak sa direktorima

Podeli sa prijateljima:

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović danas je održala ustaljeni sastanak sa direkotrima i predstavnicima javnih ustanova i preduzeća koje posluje na teritoriji opštine Svrljig.

Sastanak-sa-direktorima

Na samom početku predsednica opštine iznela je niz zamerki na račun rada JKSP “Svrljig“ zbog zanemarene delatnosti – održavanje čistoće na gradskom području. Trifunovićeva je potencirala da se Svrljig uredi koliko god je to moguće i da kao sređena opština dočeka prolećne dane. Ona je poručila direktoru Igoru Davidoviću da je krajnje vreme da se stavi akcenat i na održavanje čistoće u gradu, kao i da se svi radovi iskopavanja kanala i radovi koji se izvode pored saobraćajnica završe do početka proleća.

Zamerke su upućene i JP “Direkcija za izgradnju Svrljiga“.

Danas je 21. vek a vi ne možete da pronađete rešenje za jedno sportsko igralište u izgradnji koje se nalazi u ulici Sedme brigade. Dobro znamo da se na tom mestu pojavilo klizište i nalažem da za 48 sati dostavite tehničko rešenje za sanaciju istog, poručila je predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović.

Ona je dodala da ukoliko Direkcija nije u mogućnosti da reši taj problem, to i napismeno dostavi.

Ne želim izveštaje i da slušam kako je sve uredu, kako ste u postupcima javnih nabavki i slično, kako je sve bajno, od danas hoću pravo stanje, hoću rezultate, rekla je Trifunovićeva.

Iz Doma zdravlja Svrljig ukazuju na porast broja pacijenata u odnosu na prošle godine u ovom periodu.

Predsednica opštine Jelena Trifunović konstatovala je da je i u ovoj ustanovi stanje loše, da su redovi za čekanje sve veći i veći da nadležni moraju preduzeti nešto povodom toga. Što se tiče radnog dela predsednica opštine je apelovala je nadležnima da strogo zabrane korišćenje socijalnih mreža (Fejsbuka i Tvitera) na radnom mestu, jer je to neprimereno.

U ostalim ustanovama stanje je redovno, sve se odvija ustljenom dinamikom i broj aktivnosti je povećan na skoro svim mestima. Do kraja sastanka izveštaje su podneli Lela Mitić – direktorka S.Š. “Dobrila Stambolić“, Saša Golubović – direktor O.Š. “Dobrila Stambolić“, Vladan Dikić – šef knjigovodstva Centra za turizam, kulturu i sport, Vesna Nedeljković – direktorka Centra za socijalni rad i Dejan Miletić – direktor P.U. “Poletarac“.

4 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Srećna slava

Obeležena slava Centra za turizam, kulturu i sport u Svrljigu – Sveti sveštenomučenik Đorđe Bogić

Stiže...

Početak leta – 20. juna 2024. godine

Čestitamo

Predsednik opštine Svrljig ugostio talentovanog Pavla Ilića

Srećna slava

Tradicionalno obeležen Spasovdan u Galibabincu

Dobro došli

Počeo 12. tradicionalni turnir u malom fudbalu i basketu u Drajincu

Svaka čast

Dobre sportske vesti iz Svrljiga: Škola fudbala “Aca Menta” na vrhu Fair Play lige

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano