Svrljiške novine

F.K. ''SVRLJIG''
Broj pregleda

Branković o pripremama i razvoju Kluba

Fudbalski klub “Svrljig“ počeo je sa pripremama 1. februara. Pripremni period održava se u zavisnosti od vremenskih uslova – deo priprema održava se u Svrljigu, a drugi deo u Nišu.

POBEDA-FK-SVRLJIG

Fudbaleri F.K. “Svrljig“ do sada su odigrali tri prijateljske utakmice zabeležili jednu pobedu, a dva puta su poraženi.

Pripremni period se nastavlja do početka druge polusezone takmičenja.

KADROVSKE PROMENE U KLUBU

U F.K. “Svrljig“ dogodile su se i kadrovske promene pa je tako umesto dosadašnjeg trenera Dragan Stankvoića  izabran novi trener Dejan Ristić, doskorašnji igrač kluba koji će pokušati da svrljiški fubdalski klug uvede u viši rang takmičenja, što je i primarni cilj Kluba.

MLADI, IZGRADNJA I FK SVRLJIG

Omladinci

Pored seniora u  fudbalskom klubu “Svrljig“ trenutno treniraju pioniri i kadeti. Uprava nastoji da u budućem periodu aktivira najmlađe sugrađane i na taj način upotpuni sve kategorije u klubu.

Akcenat je na mlade nade koji će kroz treninge i edukaciju stasati za prave fudbalere, kaže Branković.

Takođe, zaplanirano je da, uz pomoć Fudbalskog Saveza Srbije, bude izgrađen pomoćni teren sa veštačkom travom.

Priprema

Relaizacija ovog projekta direktno bi uticala na razvoj omladinskog fudbala u Svrljigu, kaže predsednik Kluba Dejan Branković.

NOVA UPRAVA URADILA MNOGO VIŠE OD PRETHODNE

Brankovic
Konferencija FSRIS u Svrljigu

Nova uprava F.K. “Svrljig“ na čelu sa Dejanom Brankovićem je u protekle dve godine uradila mnogo više od prethodne Uprave kluba koja po pitanju infrastrukture i obnove kluba za 10 godina nije učinila ništa, stoji na zvaničnom sajtu F.K. ”Svrljig”.

Tribine u izgradnji - 2014.
Tribine u izgradnji – 2014.

Dolaskom na čelo F.K. “Svrljig“ Dejan Branković je najpre krenuo sa uređenjem i renoviranjem prostorija, ekonomata, za potrebe održavanja terena nabavljena je nova mašina koja je olakšala rad pomoćnim radnicima, izgrađene su tribine, za igrače i predstavnike kluba nabavljena je kvalitetna sportska oprema i dalje se radi na renoviranju i unapređenju Kluba.

Obnovljena mehanizacija
Obnovljena mehanizacija

Podsetićemo da je “Svrljig“ u prethodnom periodu imao više nego dobre rezultate, a inče, trenutno se nalazi na drugom mestu na tabeli sa tri boda manje od prvoplasirane ekipe “Dunav“ iz Prahova.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

9 Komentara

 • Da li je moguce objaviti rezultat rada predhodne uprave fudbalskog kluba Svrljig? Kao i finansijske izvestaje!

  • To je dobar, a mogu reći posle tri pročitana komentara, najbolji predlog u vezi sa ovim FK. Ne treba se plašiti objavljivanja izveštaja o polusezonskom radu, kada je rezultat drugo mesto na tabeli. Publikovanjem tih informacija sam FK će dobiti na kvalitetu, a ako su stvarno dobri poslovni rezultati kao što su i oni na terenu, nema se šta bojati niko u tom klubu. Živeo Svrljig!!!.

 • Sta ima da se objavlja to se sve zna cisto kao suza pojatarci u svom stilu

 • Koliko Svrljizana danas igra za Svrljig? 2 ? 3 ?

  • Koliko god da ih igra bitno je koliki rezultat na polu sezoni odnosno na kraju sezone su svi kao tim ostvarili. Djaba da i svih 11 bude iz Svrljiga, ako ne mogu da predju u viši rang takmičenja. Dajte da mi pružimo podršku FK Svrljig jer igra dobro i postiže efektne rezultate, a ako i bude iz Svrljiga 2-3 igrača, neka nam to ne predstavlja problem u glavama i srcima dok navijamo za plave. Živeo Svrljig!!!.

 • Sa kojim rezultatom je izgubio FK Svrljig u te dve pripremne utakmice i od kojih protivnika?

 • Siso mogu da ti pljjunu pod prozor x-men i ostali sto pricaju protiv tebe

 • Šišo u pravu su ljudi guraj samo i ne osvrći se na ove neostvarene i bolesne ljude koji samo gledaju da pljuju i ljagaju a neznaju vola u dupe da ubodu , bili su u klub deset godine a nisu yakucali jedan ekser u klub . Samo napred

 • Svaka čast predsednici što je izabrala prave ljude da postavi u klub i nekog ko ima smisla sa fudbalom a ne da nam klub vodi Dobri , ČIP i Kasker (bivši igrači Čelzija,Mančestera i Levskog )

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *