Search
Close this search box.
CENTAR ZA KULTURU
Broj pregleda

Počinju kursevi stranih jezika

Podeli sa prijateljima:

Centar za turizam, kulturu i sport opštine Svrljig, u saradnji sa Centrom za strane jezike Narodnog univerziteta iz Niša ponovo organizuje nastavu na kursevima stranih jezika za engleski i nemački jezik za prvi, drugi i treći nivo.

nem-eng

Trajanje kursa je 4 meseca, sa fodnom od 44 časa (2 puta po 2 časa nedeljno).

Na kraju kursa polaznik dobija sertifikat usklađen sa Zajedničkim evropskim okvirom za strane jezike (CEF).

Prijavljivanje polaznika je u toku i trajaće do popunjavanja potrebnog broja polaznika a zainteresovani se mogu prijaviti na telefone 821-059 i 064/ 831-25-00 ili lično u Centru za turizam, kulturu i sport.

3 Komentara

  1. Pozivam sve roditelje iz Svrljiga i okolnih sela, da koliko god bili u mogućnosti finansiranja svoje dece, sagledaju to u najboljoj nameri da pomognu najmilijima. Znanje ova dva svetska jezika mnogo znače danas, a u neposrednoj budućnosti biće kao osnova pismenosti, pa zato ne štedite da pomognete svojoj deci i dajte da se vinu u što više nivoe znanja engleskog i nemačkog jezika. Trebaju znalci engleskog jezika za izradu projekata i projektne dokumentacije, pa svako ulaganje je ulaganje u otvranje pokretanja novog zaposlenja. Živeo Svrljig!!!.

  2. a gde je i ruski jezik.Ipak bih se nadovezao na prethodni komentar pitanjem,zar ne treba pre svega nauciti maternji jezik,koji slabo poznajemo.

    1. Poštovani Srboljube, jasno se iz svedočanstava o završenoj osnovnoj i srednjoj školi u Svrljigu mogu videti nivoi znanja maternjeg jezika. Ko hoće da poboljša svoje znanje srpskog jezika i književnosti može u privatnoj režiji da angažuje raspoložive profesore iz navedenih škola, a ako i to nije dovoljno ima raspoložive kapacitete u obližnjem gradu Nišu. Ipak bih opet preporučio roditeljima dece osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da se napregnu i materijalna sredstva ulože u svoju decu, tj. u njihovo savladavanje stranog jezika. Živeo Svrljig!!!.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano