POSLE 8 GODINA
Broj pregleda
[post-views]

Pogledajte kako izgledaju nove uniforme srpske policije

Država počinje da vodi računa o nama i ono što prethodni ministar nije rešio za osam godina, ministar Stefanović je uspeo za nepunu godinu, kaže Velimir Lukić.

nove-uniforme-policija-foto-sindikat-policije-1422206080-610948

Posle osam godina srpska policija konačno je počela da dobija nove uniforme, a građani će 20.000 policajaca u novom ruhu na ulici moći da vide na proleće.

Svi policajci će dobiti po dva para letnjih pantalona, dve letnje i dve zimske košulje, dve polo majice i dve majice dugih rukava, po jednu podjaknu-džemper i kratku jaknu, opasač, zimske i letnje borbene patike, čarape i zimske i letnje kačkete.nove-uniforme-policija-foto-sindikat-policije-1422206080-610947

Na uniformama će biti promenjeni i svi amblemi. Zasad je 3.200 kompleta uniformi isporučeno policajcima u Nišu, Vranju, Prokuplju, Leskovcu i Novom Pazaru, a do marta bi trebalo da to dobiju i ostali. Definitivno idemo prema popravljanju imidža policije.

Država počinje da vodi računa o policiji i ono što prethodni ministar nije rešio za osam godina, ministar Stefanović je uspeo za nepunu godinu – kaže za Kurir Velimir Lukić, predsednik Nezavisnog sindikata policije.

(Nezavisni sindikat policije; Kurir)

Podeli sa prijateljima
[SSB]

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

[SSB]
NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *