Search
Close this search box.
ŠTEDNJA
Broj pregleda

U Svrljigu bez dočeka Pravoslavne nove godine

Podeli sa prijateljima:

Predsednica opštine Svrljig danas je saopštila da neće biti organizovanog dočeka Srpske nove godine u Svrljigu zbog trenutno loše ekonomske situacije i mera štednje.

Predsednica-opštine

Predsednica je iskoristila priliku i pozvala građane opštine Svrljig da se prijave za plivanje za Časni krst, koje će biti organizovano na Bogojavljanje.

Poslušajte izjavu:

(Autor: Svrljiške novine)

2 Komentara

  1. Žao mi je što se svi čelnici opštinske uprave, na čelu sa predsednicom Jelenom nisu od prošlogodišnje Belmužijade napregnuli da obezbede kontinuitet manifestacija koje bi započele sa Božićnim festivalom, pa dalje iz meseca u mesec da u Svrljig dovedu mnogobrojne goste i posetioce. Izmedju ostalih manifestacija koja bi doprinela vanpansionskoj potrošnji jeste i doček Pravoslavne nove godine u Svrljigu, ali i na čitavoj teritoriji ove opštine. To su dani kada se razvija pravoslavna sabornost i kada se povezuju verni Hristu u Srbiji i svim prostorima koji poštuju julijanski kalendar. Ovo je izazov na koji ne mora opštinsko rukovodstvo da odgovori pozitivno ali onda neka bude svesno da je propustilo još jednu mogućnost da dobru energiju pravoslavne sabornosti pretoči i u ekonomske rezultate, kojima se poboljšavaju uslovi života i rada u ovoj zajednici. Živeo Svrljig!!!.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

Odlično!!!

Srednja škola u Svrljigu dobija novi smer, ovo je ODLIČNA VEST!

Odlično!

POTPISANO: 10 MILIONA STIŽU U SVRLJIG ZA IZGRADNJU NOVE ZGRADE

Pripremni radovi

Kreće izgradnja parking prostora pored pružnog prelaza

Dobre vesti

Asfalt stigao u Crnoljevicu, asfaltirane dve ulice (FOTO+VIDEO+IZJAVA)

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano