TRADICIONALNO

Čestitke i pokloni u ponoć

Broj pregleda

Narodni poslanik Milija Miletić u novogodišnjoj noći tradicionalno je obišao dežurne radnike javnih ustanova, preduzeća i prodavnica u Svrljigu.

policija1

Poslanik Miletić u pratnji predsednika SO Svrljig Nebojše Antonijevića u obilazak su krenuli tridesetak minuta posle ponoći i tom prilikom posetili su Stanicu policije, Dom zdravlja, Železničku stanicu, MIN DIV, Vatrogasnu jedinicu, Preduzeće za puteve, Elektrodistribuciju, Mini-market kod rampe kao i medijske kuće koje rade i u novogodišnjoj noći.

domzdravlja

Čestitam vam Novu godinu i predstojeće božićne praznike. Nadam se da će 2015-ta biti srećnija i berićetnija sa puno zdravlja i više posla, poručio je narodni poslanik iz Svrljig Milija Miletić.

Prilikom obilaska konstantovao je da je stanje u svim službama bilo redovno, pod kontrolom i da je novogodišnja noć protekla bez problema.

Pročitajte i

Novogodišnji ukrasi, foto: Svrljiške novine

Krenulo novogodišnje ukrašavanje centra grada

Proteklih dana krenulo je novogodišnje ukrašavanje centra Svrljiga.  Postavljeni su prošlogodišnji ukrasi, a nabavljeni su i neki novi. Novogodišnja jelka ove godine postavljena je ispred

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *