FIRMA NEDELJE
Broj pregleda

Svrljiški ADRESAR: Pekara ”Zlatni klas”

Po svoj prilici firma nedelje na internet strani “Svrljiški ADRESAR“ je svrljiška pekara ”Zlatni klas”.

Zlatni-Klas-Svrljig-02

Pekara ”Zlatni klas” osnovana je davne 1976. godine i uspešno posluje i danas. U Pekari ”Zlatni klas” možete kupiti hleba, pogače, domaći srpski somun bez aditiva, ukrasne pogače za svadbe, krštenja i ostala slavlja, slavski kolač, sve vrste peciva bela-lisnata.

Kao specijalitet kuće ”Zlatni klas” preporučuje PENJURILIJU SA SIROM, MESOM i SPANAĆEM.

U pekari ”Zlatni klas” možete kupiti uvek svež burek sa sirom i mesom, zdravu hranu-integralnu hranu, kukurzne proizvode, proju itd..

Pored svega ”Zlatni klas” vrši uslužno pečenje mesa.

Radno vreme pekare je od 5 do 15 časova.

ZDRAVA HRANA ZA SVE VAS IZ PEKARE KLAS!

http://www.svrljig.biz/adresar/pekara-zlatni-klas/

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

2 Komentara

  • Pozivam Vas, vlasnika ovih novina i vlasnika pekare Zlatni klas da krenete u izradu specijalizovanog izdanja o tradicionalnim pekarskim proizvodima iz ovog kraja, sa što daljim vraćanjem u našu prošlost. Belmužijada i Janijada su manifestacije koje imaju proizvode gde pekarski priozvodi su neophodni za celokupno uživanje. Sasvim sigurno pekara Zlatni klas ima svoje mesto na navedenim manifestacijama, ali verujem da ima i drugih mesta na teritoriji opštine Svrljig koja mogu da iskoriste vaše specijalizovano izdanje i naprave neku svoju manifestaciju. U svakom slučaju razni pekarski proizvodi punjeni su pastama od voća, pa pozivam da vam se pridruže i predstavnici Udruženja voćara Svrljiga kako bi se u tom specijalizovanom izdanju našli svi koji imaju interesa da se tu pojave, odnosno jer su funkcionalno uslovljeni – kao proizvodjači sirovina ili poluproizvoda koji ulaze u finalni pekarski prizvod. Niko neće biti na šteti, a izmedju ostalih dobiti tim okupljanjem ćete jačati i sam Adresar. Živeo Svrljig!!!!.

  • Je**la te i Janijada i Belmuzijada dosadan si

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *