VASE ALBANCA
Broj pregleda

Nastavak radova na popločavanju trotoara

Radovi na popločavanju trotoara u ulici Vase Albanca nastavljeni su ovog vikenda.

Predsednica obišla radove

Prilikom obilaska gradilišta predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović istakla je da se gradnja odvija sporije zbog loših vremenskih prilika, ali da sve ide po planu.

Inače, izgradnja trotoara zaplanirana je od Gradskog parka do mosta na Pravačkoj reci, i do sada je urađeno negde oko 250, od planiranih 500 metara.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

3 Komentara

  • Gde su vam ploce za slepa lica?

  • Treba razmišljati i delovati na uredjenju opštinskog središta Svrljiga, svakog dana ove jeseni i zime jer će proteći hladni dani i krenuće proleće. Idu velike slave, Nova godina 2015., a time se otvaraju i prilike da se svrljižani nadju u ulozi domaćina gostima namernicima. Svaku mogućnost za povećanje vanpansionske potrošnje treba maksimalno iskoristiti i zato stalno podsećam na to kroz ove moje komentare. Opštinska uprava radi to što radi u njenoj nadležnosti ali svi ostali gradjani sa teritorije ove opštine mogu učiniti ono što je u njihovoj moći, počev od svoga dvorišta. Eto i ova fotografija pokazuje da se uredjeno i popločano ispred svačijeg dvorišta može dopuniti sredjivanjem svakog tog dvorišta. Počistiti i urediti ne kad dodje proleće, već sada kada se sa vremenom stvore uslovi, to je dobrobit svakog pojedinca ali i zajednice svrljiške. Zato sve pozivam da se dohvate metli i zasuču rukave pa srede svoje dvorište. Biće to ono lepo iz nas preliveno na lepotu prirode i bićemo bogatiji. Živeo Svrljig!!!.

  • POBEDA Svaka čast za popločavenje trotoara V.ALBANCA jer sta bi gradjani opstine bez najlepsu predsednicu opstine od 2000g zato predsednica opstine ima punu podrsku za ovakve i slicne akcije .ZIVE VOJISLAV ŠEŠALJ ZIVELA SRBIJA ZIVELA VELIKA SRBIJA ZIVEO SVRLJIG

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *