Search
Close this search box.
VASE ALBANCA
Broj pregleda

Nastavak radova na popločavanju trotoara

Podeli sa prijateljima:

Radovi na popločavanju trotoara u ulici Vase Albanca nastavljeni su ovog vikenda.

Predsednica obišla radove

Prilikom obilaska gradilišta predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović istakla je da se gradnja odvija sporije zbog loših vremenskih prilika, ali da sve ide po planu.

Inače, izgradnja trotoara zaplanirana je od Gradskog parka do mosta na Pravačkoj reci, i do sada je urađeno negde oko 250, od planiranih 500 metara.

3 Komentara

  1. Treba razmišljati i delovati na uredjenju opštinskog središta Svrljiga, svakog dana ove jeseni i zime jer će proteći hladni dani i krenuće proleće. Idu velike slave, Nova godina 2015., a time se otvaraju i prilike da se svrljižani nadju u ulozi domaćina gostima namernicima. Svaku mogućnost za povećanje vanpansionske potrošnje treba maksimalno iskoristiti i zato stalno podsećam na to kroz ove moje komentare. Opštinska uprava radi to što radi u njenoj nadležnosti ali svi ostali gradjani sa teritorije ove opštine mogu učiniti ono što je u njihovoj moći, počev od svoga dvorišta. Eto i ova fotografija pokazuje da se uredjeno i popločano ispred svačijeg dvorišta može dopuniti sredjivanjem svakog tog dvorišta. Počistiti i urediti ne kad dodje proleće, već sada kada se sa vremenom stvore uslovi, to je dobrobit svakog pojedinca ali i zajednice svrljiške. Zato sve pozivam da se dohvate metli i zasuču rukave pa srede svoje dvorište. Biće to ono lepo iz nas preliveno na lepotu prirode i bićemo bogatiji. Živeo Svrljig!!!.

  2. POBEDA Svaka čast za popločavenje trotoara V.ALBANCA jer sta bi gradjani opstine bez najlepsu predsednicu opstine od 2000g zato predsednica opstine ima punu podrsku za ovakve i slicne akcije .ZIVE VOJISLAV ŠEŠALJ ZIVELA SRBIJA ZIVELA VELIKA SRBIJA ZIVEO SVRLJIG

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano