OSNOVNA ŠKOLA
Broj pregleda

Mjuzikl „NINA“

U utorak, 16.12.2014. od 13.00 h, u svečanoj sali OŠ “Dobrila Stambolić”, biće odigran muzičko-scencki performans “NINA” za učenike petog i šestog razreda.

Plakata Niu0161 (10.12.2014.)

Pozivamo članove stručnih timova za inkluzivno obrazovanje iz srednje škole i predškolske ustanove da zajedno odgledamo mjuzikl.

O mjuziklu “NINA”: Zanimljiva predstava koju prati svirka benda nastalog za potrebe mjuzikla “NINA”. Mladi glumci i muzičari koji učestvuju u ovom perfomansu dočaraće vam na interesantan način, uz pomoć glume i muzike, priču devojčice Nine koja uz pomoć svojih drugova i drugarica uspeva da ostvari uspeh na nacionalnom takmičenju talenata i bude prihvaćena od strane svojih vršnjaka.Više informacija o mjuziklu možete pronaći na ovom linku: https://www.facebook.com/events/565764906890516/?ref=22.

Mjuzikl “NINA” nastao je u okviru projekta “Inkluzivni muzičko scenski performans” koji realizuje Otvoreni klub iz Niša a podržava Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije. Više informacija o projektu možete pronaći na ovom linku: http://www.oknis.org.rs/2014/05/inkluzivni-muzicko-scenski-performans/.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *