OSNOVNA ŠKOLA

Mjuzikl „NINA“

Broj pregleda

U utorak, 16.12.2014. od 13.00 h, u svečanoj sali OŠ „Dobrila Stambolić“, biće odigran muzičko-scencki performans „NINA“ za učenike petog i šestog razreda.

Plakata Niu0161 (10.12.2014.)

Pozivamo članove stručnih timova za inkluzivno obrazovanje iz srednje škole i predškolske ustanove da zajedno odgledamo mjuzikl.

O mjuziklu „NINA“: Zanimljiva predstava koju prati svirka benda nastalog za potrebe mjuzikla „NINA“. Mladi glumci i muzičari koji učestvuju u ovom perfomansu dočaraće vam na interesantan način, uz pomoć glume i muzike, priču devojčice Nine koja uz pomoć svojih drugova i drugarica uspeva da ostvari uspeh na nacionalnom takmičenju talenata i bude prihvaćena od strane svojih vršnjaka.Više informacija o mjuziklu možete pronaći na ovom linku: https://www.facebook.com/events/565764906890516/?ref=22.

Mjuzikl „NINA“ nastao je u okviru projekta „Inkluzivni muzičko scenski performans“ koji realizuje Otvoreni klub iz Niša a podržava Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije. Više informacija o projektu možete pronaći na ovom linku: http://www.oknis.org.rs/2014/05/inkluzivni-muzicko-scenski-performans/.

Pročitajte i

OŠ DOBRILA STAMBOLIĆ: Dobro došla deco!

Juče je u dvorištu OŠ ,,Dobrila Stambolić” priređen svečani prijem đaka prvaka.  Roditelje i decu pozdravili su direktor OŠ ,,Dobrila Stambolić” prof. Milan Bogdanović i

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *