Search
Close this search box.
USKORO NOVI IZGLED
Broj pregleda

Počela izgradnja trotoara u Vase Albanca

Podeli sa prijateljima:

Danas je zvanični počela izgradnja trotoara u ulici Vasilija Anđelkovića Albanca. Izgradnja se izvodi od Gradskog parka do mosta na ”Pravačkoj” reci.

Trotoari-Vase-Albanca

Ulica Vase Albanca, od Gradskog parka do mosta na ”Pravačkoj” reci, proleće će dočekati u novom ruhu – novim trotoarom koji se proteže u dužini od oko 500 metara i novim drvoredom koji će biti adekvatno posađen nakon rekonstrukcije započetih radova.

Tim povodom radove je danas obišla predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović.

Trotoari
Jelena Trifunović obišla radove

Kao što smo obećali krenuli smo sa realizacijom i urbanizacijom gradskog naselja. Konačno će žitelji ove ulice, ali i svi ostali koji ovuda prolaze dobiti popločan trotoar i lepo uređeno naselje, kaže Jelena Trifunović.

Trotoari
Trotoari

Radove izvodi svrljiška firma “Transkop R“ preko JP Direkcije za izgradnju Svrljiga, a iz sredstava Opštine Svrljig.

10 Komentara

  1. samo da ne pokidaju telefonske kablove!! jer kad je to radjeno..videli ste i sami ..na kojoj dubini su to stavili!!! tako da ako neko moze da im javi …bolje neka vode racuna

  2. Честитке нашој драгој председници која улаже огромне напоре да покрене нешто у овом Сврљигу који је одавно утонуо у сан. Лепо је што се једно женско залаже на свим пољима.

  3. Lepo je videti da se sredjuje ova ulica u Svrljigu. Pored onoga što je do sada uradjeno, značajno je prići i ovakvoj ulici, kako bi i sam centar bio uredjen na višem urbanom nivou. Drago mi je da će sve ove aktivnosti većoj uredjenosti Svrljiga kada sledeće godine krenu tradicionalne manifestacije, kao i one nove (koje će – nadamo se) organizovati Centar za turizam, kulturu i sport i opštinska uprava Svrljiga. Živeo Svrljig!!!

  4. Lepo je kad se izvode ovakvi radovi,ali treba videti i druge delove grada,na primer kraj ulice 13.oktobar-jezero,a bas preko puta opstine,a tu je i dop.centar u kojem je po mraku kao u tunelu,a moze se resiti uz neznatna ulaganja samo ako se ima volje,poz

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano