C.A.C. SVRLJIG 2014
Broj pregleda

VI Nacionalna izložba pasa svih rasa

VI Nacionalna izložba pasa svih rasa C.A.C. Svrljig održače se 28. septembra u Svrljigu na sportskom centru ”Pastirište”.

CAC

Po odobrenju Kinološkog Saveza Srbije (KSS) u organizaciji Kinološkog društva ”Big” iz Svrljiga, u ponedeljak, 28. septembra, održaće se VI Nacionalna izložba pasa svih rasa C.A.C. Svrljig 2014.

Cena prijave za prvog psa je 1 000 dinara, za drugog 800 dinara.

Obavezna je potvrda o vakcijaciji protiv besnila za 2014. godinu, i potvrda o zdravstvenom stanju psa ne starija od 48 sati.

Psi koji ne poseduju potvrdu neće moći da učestvuju na izložbi.

U okviru izložbe biće i ocenjivanje srpskih rasa pasa za dobijanje uslovnog rodovnika.

Kontakt: 069/ 848 10 42 i 061/ 11 24 758

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

1 Komentara

  • Samo da podsetim na prošlogodišnje izjave odgovornog u Kinološkom savezu Srbije:
    “Vidim da izložba u Svrljigu napreduje. To mi je bio veliki zadatak u proteklom periodu, da kinologiju raširim po celoj Srbiji. Na jugu je kinologija bila pasivna, ali evo vidite da sada idemo u pravom smeru i da se razvija ravnomerno, – rekao je Al Dagistani i dodao da Svrljig zaslužuje da jednog dana održi Međunarodnu izložbu pasa.”
    Poštovani sugradjani, ovo je jedan od mnogih osnova da se dovedu specifični gosti u Svrljig, da se poveća vanpansionska potrošnja i poboljša život u ovoj opštini. Nije ovo Belmužijada, ali dajte da pomognemo Al Dagestaniju da se već sledeće godine održi Medjunarodna izložba pasa. Živeo Svrljig!!!!.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *