C.A.C. SVRLJIG 2014
Broj pregleda

VI Nacionalna izložba pasa svih rasa

VI Nacionalna izložba pasa svih rasa C.A.C. Svrljig održače se 28. septembra u Svrljigu na sportskom centru ”Pastirište”.

CAC

Po odobrenju Kinološkog Saveza Srbije (KSS) u organizaciji Kinološkog društva ”Big” iz Svrljiga, u ponedeljak, 28. septembra, održaće se VI Nacionalna izložba pasa svih rasa C.A.C. Svrljig 2014.

Cena prijave za prvog psa je 1 000 dinara, za drugog 800 dinara.

Obavezna je potvrda o vakcijaciji protiv besnila za 2014. godinu, i potvrda o zdravstvenom stanju psa ne starija od 48 sati.

Psi koji ne poseduju potvrdu neće moći da učestvuju na izložbi.

U okviru izložbe biće i ocenjivanje srpskih rasa pasa za dobijanje uslovnog rodovnika.

Kontakt: 069/ 848 10 42 i 061/ 11 24 758

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Jedan komentar

  • Samo da podsetim na prošlogodišnje izjave odgovornog u Kinološkom savezu Srbije:
    “Vidim da izložba u Svrljigu napreduje. To mi je bio veliki zadatak u proteklom periodu, da kinologiju raširim po celoj Srbiji. Na jugu je kinologija bila pasivna, ali evo vidite da sada idemo u pravom smeru i da se razvija ravnomerno, – rekao je Al Dagistani i dodao da Svrljig zaslužuje da jednog dana održi Međunarodnu izložbu pasa.”
    Poštovani sugradjani, ovo je jedan od mnogih osnova da se dovedu specifični gosti u Svrljig, da se poveća vanpansionska potrošnja i poboljša život u ovoj opštini. Nije ovo Belmužijada, ali dajte da pomognemo Al Dagestaniju da se već sledeće godine održi Medjunarodna izložba pasa. Živeo Svrljig!!!!.

Komentar

Your email address will not be published.