LOV
Broj pregleda

Održano takmičenje u gađanju glinenih golubova

Lovačko udruženje „Dr Milenko Hadžić“ iz Svrljiga organizovalo je 10. takmičenje u gađanju glinenih golubova u ataru sela Beloinje. Takmičenje je organizovano u subotu, 13. septembra, a učešće je uzelo oko 50 lovaca i 30 članova podmlatka.

Glineni

Najmlađi su se takmičili u gađanju mete vazdušnom puškom, a najbolji među njima bio je Jovanović Lazar. Drugo mesto osvojio je Bogdanović Danilo, a treće Radojković Aleksa.

U gađanju glinenih golubova učestvovalo je oko 50 lovaca iz Svrljiga, Knjaževca, Zaječara, Negotina, Niša i drugih okolnih mesta.

Među domaćim ekipama prvo mesto ekipno osvojila je ekipa Prekonoge, druga je bila ekipa Lovačkog udruženja „Dr Milenko Hadžić“, a treća ekipa Crnoljevice, dok je, među gostujućim ekipama prvo mesto osvojila ekipa Knjaževca, a drugo mesto ekipa Negotina.

Najbolji među domaćim strelcima bio je Zlatković Nikola, drugo mesto osvojio je Glišić Dušan, a trećeplasirani je bio Vasić Saša. Od gostujućih učesnika prvo mesto osvojio je Petković Damir, drugo Lazarević Danijel, a treće Stojanović Marko.

Takmičenje je obišao i narodni poslanik Milija Miletić koji je gostima poželeo dobrodošlicu, istakavši potencijale lovnog turizma u Svrljigu i kvalitetan rad Udruženja.

Nagrade najboljima uručio je predsednik Lovačkog udruženja „Dr Milenko Hadžić“ Zlatimir Rašić.

Nakon uručenja nagrada u novoizgrađenoj lovačkoj kući u ataru sela Beloinja organizovan je ručak za sve učesnike ovogodišnjeg takmičenja.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA