Search
Close this search box.
APEL URODIO PLODOM
Broj pregleda

Sanirana rešetka kod škole

Podeli sa prijateljima:

Posle pisanja ”Svrljiških novina” o problemu sa otvorenom rešetkom na trotoaru, preko puta Osnovne škole, problem je rešen i rešetka je adekvatno obezbeđena.

Resetka

Od danas deca će moći bezbedno da se kreću u ovom delu Ulice Radetove, kod tržnog centra, preko puta OŠ ”Dobrila Stambolić”.

Ovim putem zahvaljujemo se nadležnima na brzoj intervenciji.

Pogledajte kako je bilo pre pisanja: http://www.svrljig.info/foto-info/deco-pazite.html

 

2 Komentara

  1. Ovo pokazuje koliko ovaj medij ima značaj u samom Svrljigu, ali i za okolna naselja. Medjutim, kroz praćenje rada ovih online novina može se uočiti da nedostaju adekvatni ljudski resursi tj. nedostaju novinari koji bi adekvatno servisirali pojedine oblasti društvenog života u opštini Svrljig. Fotoreportera ima ali ne i onih koji će dublje ući u odredjeni problem, novinarskim istraživanjem dosegnuti sam srž problema i dati realne opcije za prevazilaženje problema, uvažavajući raspoložive ljudske i materijalne resurse nadležnih organa i organizacija u Svrljigu. Postavlja se pitanje zašto se, od vlasnika ovih online novina, ne angažuje nedostajuća radna snaga. Nejasno je, da li je to zbog nedostatka prihoda kako bi se pokrila plata tih novinara i saradnika, odnosno da li je zbog nekog drugog osnova. Ostaje utisak da ova praznina nije prepoznata od vlasnika firme “Simple Look”, što je malo verovatno pa eto osnove da i drugi kažu svoje mišljenje, zašto se upražnjena radna mesta ne popunjavanju iako postoje otvoreni poslovi u ovom mediju.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano