01.09.2014.

Sutra zvanično otvaranje Kancelarije narodnog poslanika

Ukupan broj pregleda:

Narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije Milija Miletić sutra će zvanično otvoriti Kancelariju narodnog poslanika u Svrljigu.

MILETIC

Miletić, koji je narodni poslanik na listi Srpske napredne stranke, ispred Ujedinjene seljačke stranke, sutra u toku dana otvoriće kancelariju u zgradi Opštine Svrljig Ulici Radetovoj i u njoj će, u direktnom kontaktu sa građanima, pokušati da im pomogne da reše svoje probleme.

Cilj nam je uspostavljanje neposrednog kontakta građana i poslanika ali i podizanje ugleda skupštine i poslanika, ističe Miletić.

Miletić kaže da otvaranje Kancelarije narodnog poslanika predstavlja i praćenje evropskih trendova kada je reč o direktnoj komunikaciji sa građanima.

Kancelarija će biti otvorena svakog radnog dana u vremenu od 8 do 15 časova, a prijem kod narodnog poslanika biće ponedeljkom i petkom.

2 Responses

  1. otvaranje kacelarije narodnog poslanika je novi namet ovoj sirotinji on prima platu ka poslanik a ovde mora da ima sekretaricu pa telefon pa kompjuter sto i fotelju i sto za sekretaricu i stolicu za neki dan termoakomulacionu pec a to otprilike kosta oko hiljadu evra bez prostorije pa me interesuje dali svi poslanici imaju kancelarije u opstinama odakle su ili samo nas poslanik najvise voli svoju sirotinju pa im jos pravi troskove koje moraju svaki mesec da placaju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *