PREDSEDNICA ČESTITALA NOVU ŠKOLSKU GODINU
Broj pregleda

Počela nova školska godina

Nova školska godina počela je danas za 850 hiljada učenika u 1765 osnovnih i srednjih škola. Prvi put u školske klupe selo je oko 68.500 đaka prvaka. U Svrljigu prvi razred upisalo je 69 učenika.

SKOLA

Predsednica opštine Svrljig povodom početka nove školske godine, svrljiškim prvacima i svim ostalim đacima, učiteljima, nastavnicima i roditeljima čestitala je i poželela uspešnu novu školsku godinu.

Jelena-Trifunovic

U ime opštine Svrljig i u svoje lično ime želim vam serećan početak. Od Opštine Svrljig svaki đak prvak dobiće po 5000 dinara za kupovinu osnovnog školskog pribora, istakla je predsednica opštine Svrljig, Jelena Trifunović.

Čestitke svim učenicima i nastavnicima osnovne škole “Dobrila Stambolić“ sa željom da ostvare što bolji uspeh u radu i sticanju novih znanja i sposobnosti, poželeo je i narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije, Milija Miletić.

Miletic

Inače, prijem prvaka organizovan je u velikoj sali Osnovne škole, a mališane i njihove roditelje ispred kolektiva pozdravio je direktor prof. Saša Golubović.

Povodom prijema prvaka organizovan je i prigodan kulturno-umetnički i zabavni program.

PRedsrtava

U novoj školskoj godini, na teritoriji opštine Svrljig upisano je 69 đaka prvaka.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *