Search
Close this search box.
KONKURS MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE
Broj pregleda

Unapređenje ekonomskih aktivnosti na selu

Podeli sa prijateljima:

Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine raspisalo je konkurs za dobijanje podsticajnih sredstava za razvoj seoskog turizma, a kako bi zainteresovana lica (pre svega fizička) mogla da konkurišu moraju izvršiti kategorizaciju domaćinstva za bavljenje seoskim turizmom.

KONKURS-MIN.POLJ-.

Kategorizacija je besplatna u našoj opštini, a za kategorizaciju je potrebno samo da vlasnik objekta, odnosno nosilac gazdinstva, podnese zahtev na pisarnici, nakon čega će izaći komisija na teren i naložiti mu koje nedostatke da otkloni, ukoliko bude utvrđeno da postoje.

Nakon isteka roka, komisija opet izlazi na teren i ukoliko je sve u redu, dokumentacija se dostavlja APR-u i vrši zvaničan upis domaćinstva za bavljenje turizmom.

LINK KONKURSA

Jedan komentar

  1. One hiljade posetilaca na 9. “Belmužijadi” i ova informacija o podsticaju Ministarstva za razvoj seoskog turizma podstakli su me na otvoren upit svima vama koji ste naklonjeni ovim online novinama: Koliko poznajete vaših sugradjana da je već ušlo u ovu delatnost seoskog turizma, odnosno koliko se njih već bavi davanjem usluga a da niste sigurni da su se registrovali za tu delatnost????. Smatram da je to perspektivna delatnost na teritoriji opštine Svrljig, a da su i neki komenetari već pokazivali da se razmišljaju pojedinci i porodice da udju u aktivno bavljenje turizmom na ovim prostorima. Počev od proleća, pa do kasne jeseni ima manifestacija koje se mogu povezati sa nekoliko novih aktivnosti i eto kontinuiteta u dolaženju gostiju na ove prostore. Pitanje je koliko se sve to uvezati sa savremenim vidovima marketinških aktivnosti promocije u Srbiji i šire, ali o tome možete i vi, stalni komentatori ovih novina, dati svoj doprinos.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Lokalni izbori 2024

TRIBINA: KAKO DO SLOBODE U SVRLJIGU, GOSTI NARODNI POSLANICI

MILETIĆ: POZIV NA OKRUGLI STO NA TV ,,SUPER D+”

Dobra vest

Dogovorena saradnja vinskih proizvođača u Srbiji i kineskih partnera

Odlična vest

Jana Pavlović osvojila prvo mesto na republičkom takmičenju “Književna olimpijada”

Radno

Novi asfalt za lalinske ulice

Dobra vest!

Svečano otvoren vizitorski centar u Niševcu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano