LETNJI RADOVI
Broj pregleda

Obeležavanje pešačkih prelaza

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

12 Komentara

 • i koliko ce da traje,minuimum 2 nedelje

 • Kada radite pesacke prelaze usposobite i SEMAFORE U CENTRU SVRLJIGA U FUNKCIJU NEBRUKAJTE SE ,ALI IZGLEDA DA NEMA NISTA OD TOGA.

 • Pa ko Vas nauci:
  1.Da se obelezava usred belog dana.
  2.Pre dolaska kise.
  3.10-tinu dana pre pocetka Belmuzijade nekvalitetnom bojom(ofucace se)-Ako je cilj da grad izgleda lepse!?!
  PROMASENA INVESTICIJA-Sr5edite fasade oronule na pojedinim zgradama i objektima ako zelite lepsi grad!Sramota!

 • Ne moze se osposobe semaforu jer propisi ne nalazu da oni rade, tj nisu neophodni,jer gustina saobracaja nije tokom celog dana i noci ista..

  • Na toj raskrsnici u centru Svrljiga , pre tri godine, sam imao udes , samo zato sto ne rade semafori i plus toga , glavni put prolazi kroz centar . Problem je jos veci sto taj put ima prvenstvo prolaza. Ja stvarno neznam cija je to bila ideja. Podjite malo Evropom,pa ce te videti da svaki put koji prolazi jedno naseljeno mesto, gubi prvenstvo prolaza. Dok , sto se tice semafora ,gde nema mnogo cirkulacije preko noci, oni rade sa zutim zmigavim svetlima , sto znaci prvenstvo sa desne strane. U centru Svrljiga je bilo mnogo udesa zbog toga, i bice ih jos ako se o tome ne bude razmisljalo. Cinjenice su proste . Na primer, dolazite ulicom V. Albanca, propustite vozace sa vase desne strane, a sa vase leve, nailazi ogroman kamion koji naravno morate propustiti, on vam potpuno prekrije vidno polje,sto znaci da za to vreme moze da naidju vozila, sa vase desne strane koje vi necete videti.Posto se tamo vozi napamet onda, zakljucite sami.V.P.

 • jos samo da neko spreci da se trotoari koriste kao saobracajnice i parking prostor,barem u uzem centru Svrljiga

 • Glup si stefane radeli semafori do pre 8-9 g sad nemože ma ima da rade itek kako.

  • …kad ICKO i mariola i sns dodju na vlast oni ce umesto semafora da naprave kruzni tok.

 • Nemesaj me s tog Icka ,da te ***** i *****

 • Znam da će biti fenomenalno ako se svi svrljižani potrude da urede svoj životni i radni prostor, kako bi kao pravi domaćini dočekali sve koji kao gosti dodju na ovogodišnju “Belmužijadu”. Zato dragi sugradjani sredite svako svoje dvorište jer se ovde ne radi o nekom tamo drugom i njegovoj odgovornosti za izgled Svrljiga pre, tokom i posle ovogodišnje “Belmužijade”. Ostalo je par dana do dolaska prvih gostiju pa dajte zasučite rukave i sa komunalcima završite sve što je moguće oko vaših zgrada, kuća i imanja, pa da sa čistim obrazom i pravo domaćinski izadjemo pred svakog putnika namernika koji stigne od danas pa do iza Svetog Ilije u naš Svrljig.

  • Epa hvala miroslave! Stvarno delis savete kao mator. Nama, koji smo ovde generacijama unazad je trebao neko ili neki da nam otvori oci! Ajde ziv bio sinko! Uhhhhhhh

 • Treba resiti i nepropisno parkiranje od centra do mosta i do pruge…

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *