Svrljiške novine

DEVETA PO REDU
Broj pregleda

Na „Belmužijadi“ Kanarinac, Vesna Zmijanac i Tropiko Bend

Na ovogodišnjoj privredno-turističkoj manifestaciji „Belmužijadi“, koja će biti održana od 1. do 3. avgusta, nastupiće Dragoslav Mihajlović Kanarinac i Jasna Kočijašević, Vesna Zmijanac i Tropiko Bend.

belmuzijada
Ove godine, 1, 2. i 3. avgusta biće održana deveta privredno-turistička manifestacija „Belmužijada“ u Svrljigu.

Manifestacija će biti priređena, kao i proteklih godina, na stadionu fudbalskog kluba „Svrljig“, na SC „Pastirište“.

Ove godine, u zabavnom programu, prvog dana nastupiće Dragoslav Mihajlović Kanarinac i Jasna Kočijašević, drugi dan rezervisan je za Vesnu Zmijanac, a treći za pop grupu Tropiko Bend.

Opširnije ispod.

belmuzijada-program

Inače, i ove godine biće organizovano takmičenje u pastirsom višeboju, spravljanju belmuža, izboru najboljih domaćih jela i izboru najlepše mis pastirice.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

4 Komentara

  • ko bre slusa Vesnu Zmijanc? Nisam cuo da postoji zadnjih 10 godina.Kanarinca su slusali svojevremeno baba i deda…Tropiko je klasicno tezgarenje.Sta pravite ovo od Svrljiga?

  • A gajdadzije ????……………Ma nisu bitni,bitan je štiglica

  • pitam gospodu iz opstine i uss- koliko ce kostati gradjane opstine svrljig za dolazak vesne zmijanac i tropiko bend ,svrljižani nemu para ni za veknu hleba ,litar mleka,itd a vi dovodite v.zmijanac koju niko neslusa.sramota i bruka velika treba da se sakupe gradjani svrljiga i okolnih sela i da isteraju bagru. kad ode covek u opstini za bilo šta oni odma iz koju stranku si ako kazes iz da si iz sns,sps,dss,ns,itd onda nista.
    sramota velika ,koliko gradjane opstine svrljig kostali miroslv ilić i žika sarenica i ana bekuta .bagro napolje iz opstine

    • Možda bi neko mogao i da odgovara za lažno predstavljanje?

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *