Search
Close this search box.
SASTANAK SA PREDSEDNIKOM
Broj pregleda

Izveštaji direktora javnih preduzeća i ustanova

Podeli sa prijateljima:

Predsednica opštine Svrljig, Jelena Trifunović, juče je održala radni sastanak sa direktorima i predstavnicima javnih ustanova i preduzeća.

Direktori i predstavnici ustanova i preduzeca

Konstatovano je da se sve odvija po planu i programu i da u ustanovama nema većih problema i poteškoća u radu. Jedini nedostatak, skoro kod svih, jesu kadrovska rešenja, zaključeno je na jučerašnjem i ranijim sastancima.

Inače, direktor Osnovne škole, Saša Golubović, govorio je o postignutim rezultatima maturanata koji su po njegovim rečima slabiji u odnosu na prošle godine, na šta je, u velikoj meri, uticao kombinovani test pitanja.

Glavna sestra Doma zdravlja

Glavna sestra Doma zdravlja, Vesna Vidojković, upoznala je opštinsko rukovodstvo o novinama iz ove zdravstvene ustanove. Naime, ona je istakla da je od juče, zvanično, počela elektronska prijava i odjava zaposlenih lica, potom predočila da je u proteklom mesecu smanjen broj pacijenata i na kraju dodala da će ultrazvučni aparat biti u funkciji za deset dana, koji je na servisu zbog kvara.
Predsednica opštine, Jelena Trifunović, pohvalila je angažovanje rukovodstva Doma zdravlja.

Sve što radite mora biti u korist svih građana opštine Svrjig. Opštinska uprava je još pre nekoliko godina uvela elektronsku prijavu što je dodatno uticalo na angažovanje radnika lokalne samouprave. Moram istaći da lekari, kao i svi drugi koji rade u javnom sektoru, a pod patronatom su opštine, moraju poštovati radno vreme i ustanovu u kojoj rade. Kažem to jer sam imala prilike da neke lekare, bez obzira što rade od 7 časova, vidim kako na posao odlaze mnogo kasnije, istakla je Jelena Trifunović i dodala da se to što pre mora regulisati.

U nastavku izveštaje podneli su JKSP ”Svrljig”, JP ”Direkcija za izgradnju Svrljiga”, SŠ ”Dušan Trivunac Dragoš”, PU ”Poletarac”, Centar za turizam, kulturu i sport, Crveni krst i Centar za socijalni rad, koji je istog dana obeležio 33 godine rada i postojanja.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano