Search
Close this search box.
URUČENA JEDNOKRATNA NOVČANA POMOĆ
Broj pregleda

Jedan brak i tri bebe

Podeli sa prijateljima:

U sali SO Svrljig danas je uručena jednokratna novčana pomoć mladim bračnim parovima i roditeljima tek rođene dece. Novčana sredstva uručila je Jelena Trifunović, predsednik opštine Svrljig, a uručivanju prisustvovali su i predstavnici Centra za socijalni rad Svrljig.

Urucena-pomoc

Novčana sredstva u visini od 150.000 dinara, za zasnivanje bračne zajednice na selu, dobili su Sibinović Miljan i Aleksandra iz Ribara.

Po 30.000 dinara za novorođenčad dobile su majke Nikolić Marija, Marinković Ninoslava i Blagojević Marina, koje su ujedno dobile i novčanu pomoć u visini od 7.000 dinara koja je namenjena deci do godine starosti.

Jelena-Trifunovic

Sredstva u visini od 5.000 dinara za nezaposlene porodilje uručena su Blagojević Marini i Nikolić Mariji.

Predsednica opštine, Jelena Trifunović, pozdravljajući mlade roditelje istakla je da opština Svrljig nastavlja da ulaže napore kako bi stvorila što povoljniji amibijent i sigurnu budućnost za sve mlade građane Svrljiga.

Jedan komentar

  1. mislim da bi predsednica opstine kao i rukovodeci kadrovi koji sprovode placanja bracnim parovima trebalo da prestanu da se hvale time i da rade po zakonu jer znam da jednom coveku nisu dali novac iako je stupio u brak i iz opstine je nase,a zenskoj deci koja se udaju u Nisu i u drugim gradovima daju novac.SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano