MO SNS SVRLJIG 4
Broj pregleda

Ukrali zastavu Evropske unije

Nakon krađe državne zastave, nepoznati počinioci ukrali su zastavu Evropske unije koja je bila postavljena ispred kancelarije Mesnog odbora Srpske napredne stranke ”Svrljig 4”.

Rasa-Naprednjak

Nepoznati počinioci drugi put skidaju obeležja koja se nalaze ispred jednog od aktivnijih mesnih odbora SNS-a u Svrljigu. Neko je aprila meseca ukrao državnu zastavu a stranačku samo skinuo sa bandere i bacio u travu, nedaleko od kancelarije MO SNS Svrljig 4, o čemu smo i tada pisali.

U noći između utorka i srede nepoznati počinioci su razvalili držač sa koga su viorile zastave Srbije, Rusije, EU i zastava Srpske napredne stranke i odneli zastavu Evropske unije.

Radmilo Ristić, poznatiji kao Raša naprednjak, član SNS-a koji je besplatno ustupio kancelariju Mesnom odobru kaže da je slučaj prijavio svrljiškoj policiji.

Ne znam kome smetaju zastave. Prošli put ukrali su državnu zastavu, sada zastavu Evropske unije. Slučaj sam prijavio Policiji, kaže Raša naprednjak.

Iz MO SNS Svrljig 4 kažu da je neshvatljivo da neko već drugi put krade zastavu i apeluju na nadležne koji su zaduženi za postavljanje video nadzora da što pre pokriju uži deo grada a posebno u Gradskom parku.

Inače, kancelarija Mesnog odbora “Svrljig 4“ nalazi se u ulici Vase Albanca broj 15, odmah preko puta Gradskog parka.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA