Search
Close this search box.
VELEMAJSTOR
Broj pregleda

Miroslav Tošić osvojio turnir u Knjaževcu

Podeli sa prijateljima:

Velemajstor Miroslav Tošić osvojio je prvo mesto na humanitarnom šahovskom turniru za pomoć stanovnicima iz poplavljenih područjata, održanom u nedelju u Knjaževcu.

Miroslav-Tosic

U organizaciji ŠK ”Knjaževac” u nedelju, u Domu kulture, održan je humanitarni šahovski turnir za pomoć stanovnicima iz poplavljenih područja.

Na turniru učestvovalo je 40 takmičara iz Niša, Svrljiga, Jagodine, Zaječara, Bora i Knjaževca, a igralo se sedam kola po 15 minuta.

Prvo mesto osvojio je Miroslav Tošić iz Svrljiga, drugo Vitomir Božić iz Bora, a treće Knjaževčanin Goran Kujić. U konkurenciji omladinaca pobedio je Danijel Milutinović iz Svrljiga, dok je najbolja takmičarka bila Sanja Radovanović.

5 Komentara

  1. na izuzetno jakom turniru igraca 4,3,2,1 kategorije i ponekog slabo rejtingovanog MK,ipak cestitamo na fenomenalnom uspehu,a i fotografija lepo izgleda

    1. …pretpostavljam da ste mogli i vi da ucestvujete na turnir pa da tosicu oduzmete pehar… ovako moram da cestitam tosicu i mladom milutinovicu na pobedi.

      1. malo gramatike ne bi bilo na odmet u komentaru,a moj komentar je upucen boljim poznavaocima prilika i Opstini Svrljig zbog sagledavanja manipulacija u vidu laznih vrednosti,aktivnosti i uspeha,a u cilju sticanja poena za muzenje i onako tankog budzeta opstine

  2. Konflikt oko gramatike mi nije jasan jer objica ste pravili iste greske. A, iako turnir nije bio mnogo jak, Tosicu se na uspehu treba cestitati.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano