VELEMAJSTOR
Broj pregleda

Miroslav Tošić osvojio turnir u Knjaževcu

Velemajstor Miroslav Tošić osvojio je prvo mesto na humanitarnom šahovskom turniru za pomoć stanovnicima iz poplavljenih područjata, održanom u nedelju u Knjaževcu.

Miroslav-Tosic

U organizaciji ŠK ”Knjaževac” u nedelju, u Domu kulture, održan je humanitarni šahovski turnir za pomoć stanovnicima iz poplavljenih područja.

Na turniru učestvovalo je 40 takmičara iz Niša, Svrljiga, Jagodine, Zaječara, Bora i Knjaževca, a igralo se sedam kola po 15 minuta.

Prvo mesto osvojio je Miroslav Tošić iz Svrljiga, drugo Vitomir Božić iz Bora, a treće Knjaževčanin Goran Kujić. U konkurenciji omladinaca pobedio je Danijel Milutinović iz Svrljiga, dok je najbolja takmičarka bila Sanja Radovanović.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

5 Komentara

  • na izuzetno jakom turniru igraca 4,3,2,1 kategorije i ponekog slabo rejtingovanog MK,ipak cestitamo na fenomenalnom uspehu,a i fotografija lepo izgleda

    • …pretpostavljam da ste mogli i vi da ucestvujete na turnir pa da tosicu oduzmete pehar… ovako moram da cestitam tosicu i mladom milutinovicu na pobedi.

      • malo gramatike ne bi bilo na odmet u komentaru,a moj komentar je upucen boljim poznavaocima prilika i Opstini Svrljig zbog sagledavanja manipulacija u vidu laznih vrednosti,aktivnosti i uspeha,a u cilju sticanja poena za muzenje i onako tankog budzeta opstine

  • Konflikt oko gramatike mi nije jasan jer objica ste pravili iste greske. A, iako turnir nije bio mnogo jak, Tosicu se na uspehu treba cestitati.

  • moj komentar je upucen samo onima koji ga mogu razumeti pa od dalje polemike ovim odustajem

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *