MISIJA APSOLVENATA

Studenti poručuju “Please help Serbia“

Broj pregleda

10363960_488712941255989_5491922437566848247_n“Please help Serbia“ istaknuto je na majicama studenata na apsolventskoj ekskurziji među kojima je i Opštinski većnik, Iva Antić, zadužena za omladinu i sport u opštini Svrljig.

Grupa studenata koja je krenula put Barselone odlučila je da na originalan način uskoči u pomoć svojoj zemlji. Naime, oni su uz pomoć svrljiških konfekcijskih kuća odštampali majice i flajere sa natpisom “Please help Serbia“, i instrukcijama za uplatu sredstava iz inostranstva za pomoć ugroženima od poplava u Srbiji.

Studenti će na ovoj ekskurziji imati misiju da po svetskim metropolama – Barseloni, Rimu,  ali i Azurnoj obali, po ostatku Italije i Španije zatraže pomoć od tamošnjih stanovnika.

Opštinski većnik, Iva Antić, kaže da je ova grupa studenata zahvalna na donacijama svrljiških konfekcijskih kuća i na podršci narodnog poslanika Milije Miletića koji je pomogao u realizaciji ove zamisli.

Pročitajte i

Svrljiški Timok, foto: Redakcija

Opada nivo svrljiških reka

Od jutros konstanto je nivo Svrljiškog Timoka u opadanju, kao i nivo ostalih reka i potoka. Poplavljeni delovi Svrljiga, od Ribara pa naviše, i dalje

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *