Search
Close this search box.
POKUŠAO DA JE SILUJE?
Broj pregleda

Manijak pretukao ženu ispred zgrade

Podeli sa prijateljima:

Po nezvaničnim informacijama saznajemo da je nepoznati napadač večeras pretukao četrdesetdevetogodišnju ženu ispred zgrade, preko puta Gradskog parka.  

Pretukao-zenu

Nesrećna D. R. (49) iz Svrljiga koja se vraćala sa posla kući pretučena je ispred svoje zgrade, preko puta Gradskog parka.

Po nezvaničnim informacijama saznali smo da je četrdesetdevetogodišnju Svrljižanku manijak pratio od marketa, gde je ona najpre svratila da pokupuje namirnice, a da je napadnuta ispred ulaza u zgradu.

Ulaz u zgradu
Ulaz u zgradu

Hteo je da je poljubi u usta, vikao je, a kada ga je ona odbila i odgurnula od sebe počeo je da je udara pesnicama u glavu, tako je govorila D. R. a prepričavaju nam okupljeni žitelji koji su se okupili ispred zgrade.

Na licu mesta uviđaj je izvršila svrljiška Policija.

DZ

D. R. je odmah prebačena u svrljiški Dom zdravlja odakle je odvezena u niški Urgentni centar.

9 Komentara

  1. vrlo je lako pronaci napadaca…ako je vec pratio od marketa..verovatno da su ga radnici tamo i videli…a verovatno je popio i neko pivo. isto tako ispred zgrade gde gispodja zivi ima video nadzor..tako da milicija moze sa pogleda i te kamere…a ukoliko se sazna ime napadaca trebate postaviti sliku i ime i prezime…kako bi znali ko je i kako se ne bi ponovilo..

  2. koliko sam cuo od ljudi koji su bili tu i culi…ime napadaca je MLADEN, a nadimak mu je BELCA…i nije mu to prci put…pre nekog vremena je napao devojcicu…cerku jednog ucitelja iz skole….taki da je slucaj za ispitivanje. pozdrav iz nisa

  3. Jeste brate, lepo si cuo! Samo sto tu ne pomaze bilo kakvo ispitivanje! Potrebno je osuditi govedo na par godina, tj pustiti ga da “tamo” uziva u makljazi i torturi koju je on priredio prvo devojcici, a kasnije i zeni koja moze majka da mu bude! A ako se na neki nacin provuce kroz iglene usi naseg, do ludila, izdefinisanog zakona i sudstva, onda polomiti idiota kad god se kome ukaze prilika! U drugom slucaju ja sam prvi dobrovoljac!

    1. Zatvoriti i osuditi manijaka!!! A ako se i spase, premlatiti ga i proterati. Javno ga obeleziti i proterati!!! Dabogda umro u najgorim mukama svako ko digne ruku na nevine ljude!!! Javni progon i linc za nasilnike !

  4. ja imam 17 godina.zivim u Svrljigu.mogu vam reci da ovakvo ludilo i netrpeljivost nisam do sada videla.iskreeno,posle svega,strah me je da izadjem i osecam se slobodno u svom mestu…sinoc me je drugarica pozvala,uplasena,kaze kako se doticni skidao go i drao ispred njene kuce. pa se pitam kako na to nadlezni organi nisu reagovali ako je vec poznat da je sklon tim stvarima????? i zasto posle onog sto je uradio nije u pritvoru vec je dobio samo “OPOMENU” da to vise ne radi.

    1. beli je decko za lecenje. bila sam na poziciji te zene.dobro sam prosla. hvala bogu vece povrede nemam. samo mogu reci da je nas zakon nula i to prekrstena

  5. Apelujem na sve mlade ljude u Svrljigu da prezru i i proteraju prestupnika i manijaka, njemu nije mesto u ovoj, do skora mirnoj i zdravoj sredini. JAVNI APEL ZA BOJKOT NASILNIKA!!!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano