ROĐENDAN

“Bubamara“ obeležava 22 godine postojanja

Broj pregleda

Radio-Bubamara-1Svrljiška radio stanica “Bubamara“ obeležiće sutra 22 godine postojanja i rada.

Značajan dan za radio “Bubamaru“, ali i za njene slušaoce, biće obeležen sutra kada ova medijska kuća proslavlja 22 godine rada i postojanja.

Radio “Bubamara“ počela je zvanično sa radom, pre 22 godine, 13. maja. Prvi je radio u opštini Svrljig, a isto tako značajno je istaći da je “Bubamara“ prvi radio koji se začuo na tlu jugoistočne Srbije.

Danas, nakon dve decenije, ova medijska kuća postala je savremena i moderna radio stanica. Teži ka tome da građane pravovremeno informiše i obavesti o svim dešavanjima u opštini. Najuticajni je mediji na teritoriji svrljiške opštine i medij kojem se najviše veruje.

Dugim nizom godina uspešnog poslovanja i rada “Bubamaru“ je brendirao kao domaćinsku medijsku kuću koja radi u službi svojih žitelja.

Na zadnjem konkursu Republičke Radiodifuzne Agencije (RRA) za rad dobijena je frekvencija 96,5 MHz.

Pročitajte i

Radio ,,Bubamara“ napunila 29 godina

Danas je radio ,,Bubamara“ Svrljig proslavlja svoj 29. rođendan. Radio ,,Bubamara“ najstarija je informativna medijska kuća u jugoistočnoj Srbiji. Sa radom je počela 13. maja

Danas je Svetski dan radija

Nizom radijskih manifestacija danas se obeležava Svetski dan radija. Na teritoriji Svrljiga postoji samo jedna radio stanica – radio ,,Bubamara” koja svoj program emituje od

3 Komentar

  • Srecan rodjendan. Puno sreće i uspeha u daljem radu. NAJBOLJI STE !!! živeli!!!

  • srecan rodjendan.sve najlepse u daljem radu,jos dugo dugo na ovim prostorima

  • SRECAN RODJENDAN !!! JOS DUGO DA VAS SLUSAMO !!!

    VELIKI POZDRAV IZ POZAREVCA!!!

    FRKA

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *