Svrljiške novine

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA
Broj pregleda

Proslava stranačke slave

Ujedinjena seljačka stranka obeležila je danas svoju krsnu slavu Svetog Marka u prostorijama Opštinskog odbora u Svrljigu. 

SLAVA-USS

Slavski kolač je presekao i osveštao prostorije Opštinskog odbora Strahinja Eraković, paroh svrljiški.

USS-OO-SVrljig

Prisutne je pozdravio i čestitao slavu predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije, Milija Miletić.

Dragi prijatelji, gosti, komšije, moji Svrljižani, čestitam vam današnji praznik u nadi da će ova i naredne godine biti rodne i blagorodne i kako na njivama, tako i domovima širom Svrljiga i Srbije, istakao je Miletić.

Slava-u-USS

Krsnoj slavi prisustvovali su i predstavnici OO SNS Svrljig, OO SPS Svrljig, OO URS Svrljig, OO DS Svrljig, gosti iz Niša i inostranstva.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

2 Komentara

  • pa kako onda ako je slava seljacke stranke promovisete da je to slava opstine svrljig ako ce neko da mi objasni jedino ako smatrate da ste vi vlasnici opstine pa jelena jutros tako izjavljuje u jutarnjem programu rts-a ja stvarno nerazumem molim objasnjenje

  • Ujedinjena seljacka stranka slavi svetog Marka kao stranacku slavu, a dan opstine je 8.maj kada se obelezava prikljucenje Svrljiske nahije knezevini Srbiji 1833.godine

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *