Autočistilica za čistiji Svrljig

JKSP ''SVRLJIG''

Javno komunalno stambeno preduzeće ”Svrljig” bogatije je za još jednu radnu mašinu za čišćenje ulica. Kupovina ”Dulevo” autočistilice realizovana je po planu i programu ovog preduzeća za 2014. godinu.

Stigla-cistilica

Svrljiški komunalac za potrebe održavanja i čišćenja grada kupio je ”Dulevo” autočistilicu, za koju je bila raspisana Javna nabavka.

Sa ovom mašinom podićićemo nivo čišćenja. U prethodnom periodu obećao sam Skupštini da ćemo intezivno raditi na čišćenju i ostalih ulica, a ova autočistilica će nam dosta pomoći u tome, istakao je Davidović.

Nabavkom autočistilice, rad JKSP ”Svrljig” trebalo bi da bude kvalitativno unapređen i da, i u vizuelnom smislu, gradske ulice zadovolje evropske higijenske standarde.

Igor

Direktor nagoveštava da JKSP ”Svrljig” ima u planu nabavku još radnih mašina prevashodno zbog racionalizacije radne snage i poboljšanja хигијене у граду.

Povezano

6 Komentari

  • Smesno. Koje ulice da cistite kad su “one glavne” ko minsko polje,sve rupa do rupu,a sa strane prasina i blato.

  • da li smo i davidovica dobili, posto se i on prezentuje na slici…ovo je bre smesno…samo neka stane ispred i neka ga bucko pocisti!!! zalosno…ovde se on reklamira a ne ono sto smo dobili!!!

  • Ovo nije bio moj komentar ali u sustini se slazem 🙂

  • Kad ce da vidimo cistilicu na delu!?Da vidimo kako cisti i dal je opravdano izdvojiti toliki novac za igracku koja nece nicemu da sluzi.Bolje da je kupljena masina i da je troduplo skuplja nego ovo sranje.Ocekujem da novinari insistiraju na promociji i javnoj prezentaciji kako bi se gradjani uverili dal je njihov novac ulozen kako treba

  • Kako će da čiste od parkiranih vozila?
    Ovim je otvoreno još jedno radno mesto za nekog plužinca.

  • Očistiće oni i grad i opštinu od mladih i nezaposlenih, jer moraju da beže iz Svrljiga. Naime Davidović i Mladenović nisu odgovorili na mejlove Italijanskoj firmi koja je tražila od JKSP i opštine osnovne podatke, kako bi otvorila fabriku nameštaja u nekadašnjem Progresu i uposlila 400 radnika. Zbog njihove neažurnosti i nezainteresovanosti, danas je Italijanska delegacija napustila opštinu i pregpvpre nezadovoljna, govoreći daće fabriku otvoriti u Rumuniji.

Komentar

Your email address will not be published.