Svrljiške novine

JKSP ''SVRLJIG''
Broj pregleda

Autočistilica za čistiji Svrljig

Javno komunalno stambeno preduzeće ”Svrljig” bogatije je za još jednu radnu mašinu za čišćenje ulica. Kupovina ”Dulevo” autočistilice realizovana je po planu i programu ovog preduzeća za 2014. godinu.

Stigla-cistilica

Svrljiški komunalac za potrebe održavanja i čišćenja grada kupio je ”Dulevo” autočistilicu, za koju je bila raspisana Javna nabavka.

Sa ovom mašinom podićićemo nivo čišćenja. U prethodnom periodu obećao sam Skupštini da ćemo intezivno raditi na čišćenju i ostalih ulica, a ova autočistilica će nam dosta pomoći u tome, istakao je Davidović.

Nabavkom autočistilice, rad JKSP ”Svrljig” trebalo bi da bude kvalitativno unapređen i da, i u vizuelnom smislu, gradske ulice zadovolje evropske higijenske standarde.

Igor

Direktor nagoveštava da JKSP ”Svrljig” ima u planu nabavku još radnih mašina prevashodno zbog racionalizacije radne snage i poboljšanja хигијене у граду.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

6 Komentara

  • Smesno. Koje ulice da cistite kad su “one glavne” ko minsko polje,sve rupa do rupu,a sa strane prasina i blato.

  • da li smo i davidovica dobili, posto se i on prezentuje na slici…ovo je bre smesno…samo neka stane ispred i neka ga bucko pocisti!!! zalosno…ovde se on reklamira a ne ono sto smo dobili!!!

  • Ovo nije bio moj komentar ali u sustini se slazem 🙂

  • Kad ce da vidimo cistilicu na delu!?Da vidimo kako cisti i dal je opravdano izdvojiti toliki novac za igracku koja nece nicemu da sluzi.Bolje da je kupljena masina i da je troduplo skuplja nego ovo sranje.Ocekujem da novinari insistiraju na promociji i javnoj prezentaciji kako bi se gradjani uverili dal je njihov novac ulozen kako treba

  • Kako će da čiste od parkiranih vozila?
    Ovim je otvoreno još jedno radno mesto za nekog plužinca.

  • Očistiće oni i grad i opštinu od mladih i nezaposlenih, jer moraju da beže iz Svrljiga. Naime Davidović i Mladenović nisu odgovorili na mejlove Italijanskoj firmi koja je tražila od JKSP i opštine osnovne podatke, kako bi otvorila fabriku nameštaja u nekadašnjem Progresu i uposlila 400 radnika. Zbog njihove neažurnosti i nezainteresovanosti, danas je Italijanska delegacija napustila opštinu i pregpvpre nezadovoljna, govoreći daće fabriku otvoriti u Rumuniji.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *