Svrljiške novine

JEDAN BRAK I PET BEBA
Broj pregleda

Manje beba i brakova

U sali Skupštine opštine Svrljig uručena je novčana pomoć parovima, roditeljima novorođenčadi, porodiljama za bebe uzrasta do jedne godine i novčana pomoć nezaposlenim porodiljama.

Bracni-parovi-bebe-i-porodilje
Novčana sredstva danas su u ime Opštine uručili predsednik SO Svrljig Nebojša Antonijević i narodni poslanik Milija Miletić.

Zalagaću se da se ne smanjuju ni ostala davanja, za nove bračne parove, jednogodišnje pomoći za roditelje i pomoć studentima, kazao je Miletić.

Novčana sredstva u visini od 150.000 dinara, za zasnovan brak na seoskom području dobili su Nikolić Milica i Martin iz Prekonoge.

Milija-Miletic
Jednokratnu novčanu pomoć u visini od 30 000 dinara za novorođenu decu i po 7000 dinara u vidu pomoći za decu do jedne godine starosti dobili su: Dinić Andrijana, Nastasijević Jelena, Stanimirović Mirjana, Đorđević Biljana i Nikodijević Sanja.

Po 5000 dinara u vidu pomoći nezaposlenim porodiljama dobile su Dinić Andrijana i Stanimirović Mirjana.

Narodni poslanik Milija Miletić je rekao da će se preduzeti sve mere da se novčane naknade za novorođenčad ne smanjuju, kao i naknade za nezaposlene porodilje.

Jedinom bračnom paru i roditeljima tek rođene dece čestitao je i sreću poželeo i predsednik Skupštine opštine Svrljig Nebojša Antonijević.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

3 Komentara

  • pa zasto sada milija deli novcana sredstva, on sada nema nikakvu funkciju u opstini…gde nam je predsednica?
    dokle ce vise…on je sad poslanik nije vise predsednik opstine!! tako da ne razumem bas ovo?

  • ne lupaj ,mladjo!

  • pa koliko znam da je podneo ostavku na mesto predsednika..zasto sad jelena ne obavlja tu funkciju..da vidimo i nju malo na slikama..bar za toliko je prijatnije gledati nju i videti zenu..a ne vise miliju koji se dosadi i bogu i ljudima!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *