JEDAN BRAK I PET BEBA

Manje beba i brakova

Ukupan broj pregleda:

U sali Skupštine opštine Svrljig uručena je novčana pomoć parovima, roditeljima novorođenčadi, porodiljama za bebe uzrasta do jedne godine i novčana pomoć nezaposlenim porodiljama.

Bracni-parovi-bebe-i-porodilje
Novčana sredstva danas su u ime Opštine uručili predsednik SO Svrljig Nebojša Antonijević i narodni poslanik Milija Miletić.

Zalagaću se da se ne smanjuju ni ostala davanja, za nove bračne parove, jednogodišnje pomoći za roditelje i pomoć studentima, kazao je Miletić.

Novčana sredstva u visini od 150.000 dinara, za zasnovan brak na seoskom području dobili su Nikolić Milica i Martin iz Prekonoge.

Milija-Miletic
Jednokratnu novčanu pomoć u visini od 30 000 dinara za novorođenu decu i po 7000 dinara u vidu pomoći za decu do jedne godine starosti dobili su: Dinić Andrijana, Nastasijević Jelena, Stanimirović Mirjana, Đorđević Biljana i Nikodijević Sanja.

Po 5000 dinara u vidu pomoći nezaposlenim porodiljama dobile su Dinić Andrijana i Stanimirović Mirjana.

Narodni poslanik Milija Miletić je rekao da će se preduzeti sve mere da se novčane naknade za novorođenčad ne smanjuju, kao i naknade za nezaposlene porodilje.

Jedinom bračnom paru i roditeljima tek rođene dece čestitao je i sreću poželeo i predsednik Skupštine opštine Svrljig Nebojša Antonijević.

3 komentara

  1. pa zasto sada milija deli novcana sredstva, on sada nema nikakvu funkciju u opstini…gde nam je predsednica?
    dokle ce vise…on je sad poslanik nije vise predsednik opstine!! tako da ne razumem bas ovo?

  2. pa koliko znam da je podneo ostavku na mesto predsednika..zasto sad jelena ne obavlja tu funkciju..da vidimo i nju malo na slikama..bar za toliko je prijatnije gledati nju i videti zenu..a ne vise miliju koji se dosadi i bogu i ljudima!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *