Search
Close this search box.
MAJSTORI SVOG ZANATA
Broj pregleda

Četiri medalje za svrljiške torte

Podeli sa prijateljima:

Tradicionalno je održana osma po redu Internacionalna “Tortijada” u Jagodini. Među 48 učesnika iz cele Srbije u konkurenciji od 150 torti, Svrljižanke osvojile 4 nagrade.

Svrljig Tortijada

Udruženje građana “Slatki osmeh” još jednom je bio domaćin ove manifestacije, a Svrljižanke su među najboljim i najnagrađenijima učesnicima.

Među prvih deset torti na četvrtom mestu, po oceni žirija, je torta Videnović Aleksandre iz Svrljiga. U kategoriji dečijih torti Mihajlović Sanela i Videnović Tatjana osvojile su drugo i treće mesto.

Tim povodom predsednik opštine Milija Miletić ugostio je učesnice ove tradicionalne manifestacije.

Drago mi je da su Svrljižani još jednom među najboljima. Predlažem da ova ekipa uzme učešće i na drugim sličnim manifestacijama i da za početak Svrljig predstave na beogradskoj Tortijadi, rekao je Miletić čestitajući učesnicama.

6 Komentara

    1. Poštovani Komšija-a-ja, evo još jednom iskazujem podršku onom vidu Vašeg pravog nastupa, u progresivnom smislu te reči. Potpuno podržavam organizovanje Tortijade u Svrljigu, jer kada imate ovako dobre majstorice za torte onda ih treba podržati svom snagom. Muškarčine, vi koji volite da ste prvi u poslovnim uspesima u Svrljigu i okolini evo vama šanse da se ovekovečite i stanete ispred svih mesta u Srbiji koja imaju takmičenja u izradi poslastica. Organizujte se i pokažite sa ovakvim sugradjankama da se u Svrljig rado dolazi na Tortijadu (koliko ja znam ima i slanih torti!!!!).

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast!

VEST GODINE: ODOBRENO DVA MILIONA DOLARA SVRLJIGU

Sportski dani

Uspešno završen turnir u Crnoljevici

Lokalni izbori 2024

Narodna poslanica i potpredsednica GO SNS Nevena Đurić u poseti šestočlanoj porodici

Politika

Razrešena pomoćnica predsednika opštine Svrljig

Sport

Igrači 2014. Škole fudbala “Aca Menta” Svrljig prvaci Fair play B lige Niš

Sportske vesti

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga od Jedinstva

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano