Search
Close this search box.
ZVANIČNO
Broj pregleda

Milija Miletić narodni poslanik Republike Srbije

Podeli sa prijateljima:

Predsednik opštine Svrljig, Milija Miletić, danas je u Skupštini Republike Srbije položio zakletvu, pošto mu je prethodno potvrđen mandat narodnog poslanika. 

MM

Narodni poslanici Skupštine Srbije položili su zakletvu čime je srpski parlament konstituisan u sredu, 16. aprila.

MM-s

Potvrđivanjem mandata narodnim poslanicima konstituisana je srpska skupština, a za sedam dana, posla uskršnjih praznika, 23. aprila, trebalo bi da bude izabran predsednik parlamenta, potpredsednici i ostala skupštinska tela.

MMMMSM

Narodni poslanik Milija Miletić ističe da mu je čast što će u budućem periodu imati mogućnost da predstavlja Svrljig u Parlamentu Srbije gde se donose veoma bitne Odluke za sve građane Srbije. On ističe da je njegov zadatak da Svrljig krene putem ekonomskog razvoja, za šta će se neizmerno zalagati.

NS

Kolegijum Skupštine razgovarao je o mogućnosti rotiranja na mestu predsednika parlamenta u naredne četiri godine, a konačna odluka o toj ideji, koju su neki poslanici ocenili kao unapređenje srpskog parlamentarizma a neki kao nepraktično rešenje, biće doneta do ponedeljka, budući da bi predsednik parlamenta trebalo da bude izabran 23. aprila.

5 Komentara

  1. Ma zaboravice taj i ko je i odakle je…kad ga ponesu privilegije polozaja i velegrada…ama bre..upravni odbori,pa poslanicka plata,dnevnice,dodaci,klopa za”dz”,voznja za”dz”…audi sa zatamnjenim staklima pod rotacijom i sirenama uz Nemanjinu pa kroz Kneza Milisa do skupstne…( ajte ljudi bas ste mali,sta sada Vama fali ;-).. )!!!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano