Search
Close this search box.
ZVANIČNO
Broj pregleda

Milija Miletić narodni poslanik Republike Srbije

Podeli sa prijateljima:

Predsednik opštine Svrljig, Milija Miletić, danas je u Skupštini Republike Srbije položio zakletvu, pošto mu je prethodno potvrđen mandat narodnog poslanika. 

MM

Narodni poslanici Skupštine Srbije položili su zakletvu čime je srpski parlament konstituisan u sredu, 16. aprila.

MM-s

Potvrđivanjem mandata narodnim poslanicima konstituisana je srpska skupština, a za sedam dana, posla uskršnjih praznika, 23. aprila, trebalo bi da bude izabran predsednik parlamenta, potpredsednici i ostala skupštinska tela.

MMMMSM

Narodni poslanik Milija Miletić ističe da mu je čast što će u budućem periodu imati mogućnost da predstavlja Svrljig u Parlamentu Srbije gde se donose veoma bitne Odluke za sve građane Srbije. On ističe da je njegov zadatak da Svrljig krene putem ekonomskog razvoja, za šta će se neizmerno zalagati.

NS

Kolegijum Skupštine razgovarao je o mogućnosti rotiranja na mestu predsednika parlamenta u naredne četiri godine, a konačna odluka o toj ideji, koju su neki poslanici ocenili kao unapređenje srpskog parlamentarizma a neki kao nepraktično rešenje, biće doneta do ponedeljka, budući da bi predsednik parlamenta trebalo da bude izabran 23. aprila.

5 Komentara

  1. Ma zaboravice taj i ko je i odakle je…kad ga ponesu privilegije polozaja i velegrada…ama bre..upravni odbori,pa poslanicka plata,dnevnice,dodaci,klopa za”dz”,voznja za”dz”…audi sa zatamnjenim staklima pod rotacijom i sirenama uz Nemanjinu pa kroz Kneza Milisa do skupstne…( ajte ljudi bas ste mali,sta sada Vama fali ;-).. )!!!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

Odlično!!!

Srednja škola u Svrljigu dobija novi smer, ovo je ODLIČNA VEST!

Odlično!

POTPISANO: 10 MILIONA STIŽU U SVRLJIG ZA IZGRADNJU NOVE ZGRADE

Pripremni radovi

Kreće izgradnja parking prostora pored pružnog prelaza

Dobre vesti

Asfalt stigao u Crnoljevicu, asfaltirane dve ulice (FOTO+VIDEO+IZJAVA)

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano