Search
Close this search box.
NOVI PORAZ
Broj pregleda

RK ”Progres” poslednji na tabeli

Podeli sa prijateljima:

Posle poraza u 11. kolu ”Druge lige Morava” od ”Hisara” iz Leskovca, rukometaši RK ”Progres” nalaze se na poslednjem mestu na tabeli, i imaju samo dva boda.

RK-PROGRES

Rukometaši ”Progresa” pretpreli su novi poraz od 20 gola razlike (42:22) na domaćem terenu od gostiju iz Leskovca, petoplasirane ekipe ”Hisar’.

Posle ovog poraza Svrljižani se nalaze na poslednjem, osmom mestu, ”Druge lige Morava” i imaju samo dva boda.

Popravni je već za vikend kada će se sastati rukometaši ”Radan” iz Lebana sa svrljiškim ”Progresom”.

8 Komentara

  1. r.k posto je ovo god reorganizacije lige i nema ispadanja podmladjuje tim te sada u sastav ekipe su i pet petnaestogodisnjaka uz jos nekolikon juniora koji cine prvi tim. rk se takmici u drugu ligu gde je dobar kvalitet ostalih ekipa koji imaju budzet od 1,8 miliona pa do 2,5 miliona koliko ima pirot sa dva boda vise od svrljiga a taj pirot je svrljig pobedio . svi igraci lige imaju stipendije sem rk progres, imali bi ali neko se dobro setio i prepolovio sredstva klubu.misle da tako treba .da rk ima 4,5 miliona nebi igrao se borio za srpsku ligu nego bi igrao prvu ligu sa novom upravom trenerom itd

  2. Sto se tice sporta u Svrljigu opstinsko rukovodstvo favorizuje fudbalski klub i u njih ulaze ko da su Zvezda i Partizan.Treba napraviti strategiju da svi sportovi koji su zastupljeni u ovu nasu selendru budu uspesni u ligama u kojima se takmice pa da sredstva iz budzeta pravilno raspodele a ne kao sad da nekom uznes da bi drugom dao.Rukovodstvo rukometnog kluba je katastrofalno a nista nije bolje ni opstinsko jer nista ne preduzima da se nesto popravi.Fudbalski klub ima dva igraca iz Svrljiga ali zato ima dobar budzet s kojim mogu da kupuju i utakmice kad zatreba ali u njihovom slucaju stalno zatreba.Bas bi voleo da fudbaleri ne udju u visi rang takmicenja da se vidi da je ta investicija bila losa a na stetu svih ostalih klubova

  3. ivkovicu odgovor
    da i ima stipendije kokica bi to pokupio,pa on i zivi od rk vec godinama,upropastio je svrljiski rukomet do neprepoznatljivosti. on da ode mozda bi i svanulo rk. kakvo podmladjivanje ekipe kad niko od starijih nece da igra,ko ne odgovara kokici taj i ne igra. pa ovog vasica drzi u tim samo zbog oca,tomicu paceta,on mu je sad glavni sponzor.toliko od mene,zao mi je svrljiskog rukometa!

    1. nego sta nego bravo pa kokica ceo zivot tako funkcionise to nije nista novo dok ima za njega i dajes mu onda si najbolji i glas se cuje po ceo Svrljig cim mu brknes u dzep odma si najgori to i vrapci znaju zato se mnogo i ne opterecuju sa njim.Ako su mu smanjili budzet ne treba nista da mu da opstina pa za sta li mu se i odvajaju uopste sredstva meni nije uopste jasno opstinari opametite se vise i najurite ga iz rukometnog kluba .

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano