16. MARTA - RTS 2

“Znanje imanje“ o Svrljigu

Broj pregleda

U nedelju, 16. marta, na drugom programu RTS-a biće prikazano predstavljanje opštine Svrljig u emisiji “Znanje imanje“. Emisija počinje u 11 časova.

znanje-imanje

“Znanje imanje“ je najgledanija TV emisija za poljoprivrednike koja se emituje na drugom programu nacionalne televizje RTS 2.

U ovom serijalu, koji će biti emitovan u nedelju, biće prikazan Svrljig, prirodni potencijali ovog mesta kao i poljoprivreda.

Emisija se iključivo bavi životom i radom naših poljoprivrednih proizvođača kako bi opstala naša sela. Tematski i sadržajno stimuliše i postiče razvoj velikih, a pogotovo i prioritetno malih poljoprivrednih proizvođača.
Država mora da sačuva naše seljake i naša sela, poruka je urednika emisije “Znanje imanje“, Jasmine Nikitović Stojčić.

Budućnost našeg Srpskog agrara i naših malih poljoprivrednih proizvođača je upravo zadrugarstvo i proizvodnja zdrave i organske hrane.

16.03.2014. godine
RTS 2
11,00h

Pročitajte i

Novogodišnji ukrasi, foto: Svrljiške novine

Krenulo novogodišnje ukrašavanje centra grada

Proteklih dana krenulo je novogodišnje ukrašavanje centra Svrljiga.  Postavljeni su prošlogodišnji ukrasi, a nabavljeni su i neki novi. Novogodišnja jelka ove godine postavljena je ispred

Od 9 do 14h pojedina sela bez struje

Kako namje saopšteno iz Elektrodistribucije Svrljig, zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda bez struje će ostati pojedina sela.  Naime, radovi se izvode u

1 Komentar

  • Снимите, док још имате кога…
    А од тог улагање државе у развоју села нема ништа. Одавно је држава дигла руке од тога. Сад и кад би хтели да помогну (а немће), немају коме.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *