STRAŠNO!

Obljubio trinaestogodišnjakinju

Broj pregleda

M. A. (22) se tereti da je zasnovao sa devojčicom (13) vanbračnu zajednicu i da je u više navrata imao seksualne odnose sa njom. Protiv osumnjičenog je ranije podneta krvična prijava zbog zajednice sa maloletnikom.

poliicija

Martin A. (22) iz sela Balajnac kod Merošine uhapšen je zbog seksualnih odnosa s trinaestogodišnjom N. A. iz Svrljiga!

Policija je protiv njega podnela krivičnu prijavu jer je sa ovom maloletnicom zasnovao vanbračnu zajednicu, a budući da je medicinskim pregledom dokazano da je s njom imao seksualne odnose, odgovaraće i za obljubu deteta.

Kako saznajemo, trinaestogodišnjakinja je sa osumnjičenim bila u ljubavnoj vezi, što njen staratelj nije odobravao.

– Ona je bez znanja staratelja s Martinom zasnovala vanbračnu zajednicu. Otišla je u njegovu kuću 17. februara, a tri dana kasnije staratelj je policiji podneo prijavu o njenom nestanku.

Devojčicu smo našli u Balajncu i vratili je staratelju, a protiv njenog nevenčanog supruga podneli krivičnu prijavu zbog vanbračne zajednice s maloletnicom.

U Institutu za sudsku medicinu lekari su utvrdili da je devojčica imala seksualne odnose, pa je protiv Martina A. podneta krivična prijavu i zbog obljube deteta – objašnjava naš izvor iz policije.

Devojčica je, međutim, 3. marta ponovo pobegla od kuće i otišla kod svog ljubavnika, ali četiri dana kasnije policija ju je ponovo vratila staratelju, a protiv Martina podnela još jednu krivičnu prijavu.

(Kurir)

Pročitajte i

Požar, ulica Stavre Partizana, foto: L.T.

Veliki požar u ulici Stavre Partizana

Jutros oko 3,40h u ulici Stavre Partizana došlo je do velikog požara koji je izbio na ekonomskim objektima porodice Lazarević iz Svrljiga. U požaru, kako

Foto: M.M.

Udario biciklistu pa pobegao sa lica mesta?

Pre nekoliko minuta desila se saobraćajna nezgoda u kojoj je, kako nezvanično saznajemo, povređen biciklista.  Saobraćajna nezgoda dogodila se preko puta JKSP ,,Svrljig”, u Ulici

2 Komentar

  • Ona je samovoljno stupila u intimne odnose sa njim!!! UŽAS !!!! A da je staratelj toliko dobro čuvao,ne bi ni otišla iz kuće…….

  • on nije bre normalan! da obljubi trinaestogodisnju devojcicu! kako ga nije sram bre? treba da ide u zatvor! bas mi je zao te devojcice.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *