Miletić: Selo je srce Srbije

PARLAMENTARNI IZBORI 2014.

Kandidat za narodnog poslanika na listi SNS, predsednik USS i aktuelni predsednik opštine Svrljig Milija Miletić obišao je svrljiška sela i razgovarao sa žiteljima o trenutnom stanju na selu i u poljoprivredi.

Mestani

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i kandidat za narodnog poslanika na listi SNS Milija Miletić obišao je Ribare, Crnoljevicu, Lozan, Guševac i Manojlicu kako bi sa žiteljima razgovarao o tekućim i problemima u poljoprivredi uopšte.

On je istakao da je selo motor pokretač opštine pa i cele zemlje i da pažnja treba da se usmeri ka ljudima koji tamo žive i rade, ali i u malim opštinama poput Svrljiga.

Izgradnja i rekonstrukcija putne infrastrukture je veoma važna za razvoj cele opštine i svrljiških sela kao i rešavanje vodosnabdevanja. Bitno je da u periodu od četiri godine učinimo sve kako bi smo unapredili položaj seljaka i sela, i da otvorimo nova radna mesta u našoj opštini. – istakao je Miletić.

Za razvoj poljoprivrede i zadrugarstva opredeliće se značajna sredstva istakao je on i dodao da će se u narednom periodu voditi borba za pojačane subvencije i stimulacije za poljoprivrednike u brdsko planinskim područjima za nabavku mehanizacije.

Zalagaću se da akcenat bude stavljen na razvoj ovčarstva, kozarstva i govedarstva. – kazao je Miletić.

Miletić je upoznao žitelje o stvaranju uslova za stavljanje u rad sistema za navodnjavanje i završetak rešavanja komasacije u opštini Svrljig, potom završavanje izgradnje Geronto centra u Svrljig, bazena i ostalih infrastrukturnih projekata.

Povezano

4 Komentari

 • “Zalagaću se da akcenat bude stavljen na razvoj ovčarstva, kozarstva i govedarstva. – kazao je Miletić.”

  … molimo predsednika i buduceg poslanika da ne zaboravi svinjogojstvo a i jedan mali akcenat da stavi na zivinarstvo.
  …nema smisla da mi ljubitelji prasetine budemo diskriminisani.

  • Ostareli srcani prasici nikako da se ne diskriminisu… ali nikako… Oni moraju, makar komentarima, da nas vode napred!!! “…Ludnica je, kanda, otkljucana sirom ostala (provert’e, molim vas)….”

 • Obecanjima, da ce im zaposliti decu i unuke u gradu, hrabri starce na selu.
  E moj Predcednice, ostarelo je srce Srbije.

 • ….
  ne volem
  izbore, televizor, plakate
  dosta, ako boga znate.

Komentar

Your email address will not be published.