EKONOMIJA JE KLJUČNO PITANJE!
Broj pregleda

Inicijativa za forimiranje opštinskog odbora ”Zajedno za Srbiju”

U petak, 28. februara, u sali Skupštine opštine Svrljig pokrenuta je formiran je opštinski odbor stranke ”Zajedno za Srbiju”, čiji je lider Dušan Petrović, bivši član DS-a i ministar poljoprivrede.

Dusan-Petrovic-i-Slobodan-Krstic

Danas pokrećemo inicijativu za formiranje opštinskog odbora ”Zajedno za Srbiju” u Svrljigu.  Predlažem da zbog predizbornih aktivnosti opštinski odbor formiramo nakon izbora, odnosno posle 16. marta. – rekao je poverenik stranke ”Zajedno za Srbiju” Slobodan Krstić iz Svrljiga.

Nekada smo zajedno bili jaki, mislim da ćemo opet biti jaki, ovo je početak, dodao je Krstić.

Tribini su prisustvovali i predsenik stranke ZZS Dušan Petrović, bivši član DS-a i ministar poljoprivrede i njegov zamenik Boško Ristić iz Niša.

Petrović je kazao da očekuje da će ova kampanja biti sučeljavanje ekonomskih ideja i da ćemo imati debate o ekonomskim planovima, a ako toga ne bude, uzaludno će se protraćiti vreme i energija.

Prema njegovim rečima poljoprivreda i proizvodnja hrane, rudarstvo, energetika, IT sektor i turizam su naše velike razvojne šanse, a strane direktne investicije su obavezni program i svako ko je na javnoj funkciji u ovoj zemlji njima mora da se bavi.

Inače ZZS učestvuje na Parlamentarnim izborima 16. marta u koaliciji sa NDS Borisa Tadića.

 

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

2 Komentara

  • Xaxaxaxa Krca predlozio da posle izbora formira stranku tj opstinski odbor.Njemu je bio cilj da mu napisu ovlascenje da moze da napravi listu i uzme neki din. na lak nacin. On je bio kamikaza SPO-a ali ta vremena su davno prosla

  • Ovaj bradonja Dusan Petrovic kad bi se kandidovao sam osvojio bi najvise 100 glasova i to je njegova realna snaga.Jos jedna u nizu kombi stranaka!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *