KZM SVRLJIG
Broj pregleda

Akcija “Obogatimo nečiji život umesto svoj tavan”

Akciju “Obogatimo nečiji život umesto svoj tavan” sprovešće volonteri Kancelarije za mlade opštine Svrljig, pod pokroviteljstvom opštine Svrljig, počevši od 9. marta 2014. godine. 

odeca-svrljig

Akcija je humanitarnog karatkera, o odeća će se biti namenjena ugroženima koji se nalaze na listi Centra za socijalni rad opštine Svrljig.

Verovatno da se svako od vas prilikom sezonskog spremanja ormara susretne sa gomilom suvišnih stvari. Ne treba posebno naglašavati da je dobrodošao svaki odevni komad u pristojnom izdanju (da nije iscepano,pohabano,degradirajuće.) Dakle, nešto što ne nosite iz bilo kog razloga a voljni ste da poklonite onima kojima će to značiti. Naši volonteri će prikupljati stvari u periodu od 12 do 16 časova. Sve prikupljeno odlazi u humanitarne svrhe, prema listi ugroženosti koju nam dostavi Centar za socijalni rad. – ističe Opštinski većnik zadužen za mlade Iva Antić.

Akciju organizuje Kancelarija za mlade Svrljig, pod pokroviteljstvom opštine Svrljig.

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

2 Komentara

  • NISTE NAPISALI MESTO GDE TAKVE STVARI MOZEMO DA DONESEMO. MOLIM VAS DA DO DANA PRIKUPLJANJA OBJAVITE BROJ TELEFONA OSOBE ZA INFORMACIJE

    • Poštovana, stvari će biti prikupljane u prostorijama Kancelarije za mlade (prizemlje zgrade Suda, prva vrata desno od ulaza).

      Kontakt telefon: 064/ 38 58 967

Komentar

Your email address will not be published.