PRETERAO!

Svrljižanin vozio sa 3,35 promila alkohola u krvi

Broj pregleda

Dvadesetpetogodišnji V. Ž. iz okoline Svrljiga zatečen je da upravlja automobilom marke ”audi”, bez dokumenata i sa 3,35 promila alkohola u krvi.

polija

Policijski službenici saobraćajne policije, Policijske uprave u Nišu, juče su zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, zadržali V. Ž. (25) iz okoline Svrljiga.

Prilikom kontrole saobraćaja u Svrljigu, dana 01. 03. 2014.godine, oko 16,00 časova, imenovani V. Ž. je zatečen da upravlja putničkim vozilom marke “Audi”, niških registarskih oznaka, bez odgovarajuće dokumentacije, da je pod dejstvom alkohola u iznosu od 3,35 promila, kao i da ne poseduje lične isprave.

Po isteku mere zadržavanja, V.Ž. je odveden sudiji za prekršaje, koji mu je zbog navedenih prekršaja izrekao kaznu zatvora u ukupnom trajanju od 40 dana, nakon čega je sproveden u KPZ Niš.

Pročitajte i

6 Komentari

  • Za takve imbecile je potrebna mnogo veca kazna od mesec dana zatvora!!!

  • REZI PO ZAKONU!!!

  • A da dunu malo saobraćajci?…, da vidimo koliko oni imaju promila alkohola u krvi. 😀

  • kakav uspeh nasih svrljizana !!! ovo je za svaku pohvalu… ako ne mozemo da udjemo u ginisovu knjigu mozemo da udjemo u anale uspesnog sprovodjenja novog zakona o saobracaju, kao prvi koji su ga osetili na svojoj kozi.
    bravo V. Ž., uspeo si u zivotu !!!

  • A da nije taj V.Ž. mozda iz Prekonogu…..

  • sto ne prodjete prvomajskom ulicom ,jos malo pa necemo moci pesaka da prodjemo od automobila koji se popravljaju na sred ulice

Komentar

Your email address will not be published.