SLABA RASVETA
Broj pregleda

Svrljig u mraku!

Ulična rasveta je Svrljigu slabija strana, skoro da je svaka ulica u polu mraku, a neki delovi su i totalno bez osvetljenja.

nistaNaime, ulice Omladinska, Hadžićeva, Vase Albanca.. delimično su u mraku, dok je ulica Prvomajska, koja vodi ka zelenoj pijaci i Novom tržnom centru, u najvećem mraku.

Imajući u obzir da su na ovim lokacijama smeštene stambene zgrade, lokali, porodične kuće i dr. i da samim tim ima ogroman broj dece, smatramo da je neumesno da sve ove ulice i naselja budu u mraku. – kaže starija sugrađanka LJ.V. za ”Svrljiške novine”.

Ko će sutra da odgovara ako se ne daj bože nekom nešto dogodi po tom mraku, dodaje ona.

O ovom problemu su ”Svrljiške novine” pisale početkom septembra 2013. godine, ali ni do danas ništa nije rešeno i preduzeto da se gradsko naselje osvetli.

Da mrak bude veći doprinosi i rasveta koja ne radi u samom centru grada, kod sudske zgrade i Policijske stanice.

Predpostavljamo da ovo nisu jedine neosvetljene ulice u Svrljigu i da ima još mračnijih sokaka.

Da li će nadležni za obezbeđivanje ulične rasvete nakon apela početi da obnavljaju rasvetu, ostaje nam da vidimo.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

2 Komentara

  • taj problem sam raspravljao sa mileticem zadnji put u subotu a on se vadi na direkciju a prethodni direktor direkcije nas laze za prvomajsku od svog postavljanja na to mesto sadasnji to ga nezanima i tako redom a hoce glasove za parlament vazno da je srdjan osvetlio put za djurinac kao bozicnu jelku a gradjane prvomajske i decu koja se uvece vracaju iz skole niko nevidi napravili su i igraliste na kraju prvomajske jos za prosle izbore i lazu da ce da ga osvetle i nista e pa mi miliji zbog lazi nedamo glasove a on neka se zali kome hoce neka zna ima namanje sigurno sto glasova za sada od mene ljudi razmislite dokle ce da nas laze za mnoge stvari

  • Problem oko javne rasvete u celom Svrljigu vezan je za javnu nabavku kako izvođača radova tako i materijala. Nabavke sa današnjim danom se završavaju izborom najpovoljnijeg ponuđača,tako da će u narednom periodu biti zamenjene nedostajuće sijalice ulične rasvete. Problem kod Prvomajske je što u toj ulici uopšte nema ulične javne rasvete već je planirana internim svetiljkama unutar prostora između zgrada.Potrudićemo se da i ovaj problem rešimo u što kraćem roku.

Komentar

Your email address will not be published.