ADSL I IPTV

Guševac dobio internet

Broj pregleda

Svrljiško selo Guševac danas je zvanično dobio ADSL brzi internet kao i IPTV pakete televizijskih kanala. Provajder u ovom selu je “Telekoma Srbija“.

adsl-u-gusevcuŽitelji svrljiškog sela Guševac danas su zvanično dobili internet vezu ADSL koju je priključila pošta, odnosno “Telekom Srbija“. Pored brzog interneta žitelji će moći da koriste i druge usluge, poput paketa televizijskih kanala IPTV.

Po prvi put, od početka internet ere, nešto više od 200 žitelja Guševca moćiće da koriste usluge interneta i da budu u toku sa svim dešavanjima na televiziji.

Podsećamo da su i odbornici vladajuće koalicije u Svrljigu, na par sednica Skupštine razgovarali o uvođenju interneta u ovo selo.

Pročitajte i

Blokiran put, foto: Svrljiške novine

Blokiran put do Lukova i Vlahova

Blokiran put – Ledena kiša koja je padala tokom cele noći i sneg koji je provejavao naneli su veliku štetu na teritoriji svrljiške opštine, pogotovu

Deponija kod Guševca, foto: Svrljiške novine, D.M.

Selo Guševac preplavljeno deponijama

Pored lokalnog puta prema selima Lukovo i Vlahovo, malo iznad Guševca, polako niče nova deponija. Nesavesni građani preko puta rezervata i prelepe borove šume prave

8 Komentar

 • u 21 veku..to je standard u ostalim zemljama sveta vec godinama u nazad..a mi se hvalimo..kako ce sada imati informacije o desavanjima!!! strasno

 • Kada ce ostala sela? Varos?

 • Ovo je svakako jedna lepa vest. Sada bi trebalo sto pre da se nastavi sa prosirenjem ove mreze i uvodjenjem interneta i u ostalim selima Svrljiske Opstine.

 • Pa da a kao do sada nismo znali sta je i televizija???

 • A sta je sa lozan, nama ne treba internet? Nama dajte po jednu junicu i 6 ovce

  • … menjam adsl internet za junicu i 6 ovce !
   ukoliko je neko zainteresovan, pride poklanjam 4 koke nosilje i 12 kg praska merix !!

 • Ako moze malo interneta i do Gulijana.Hvala unapred.

  • Moglo bi i do Gulijana net 🙂

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *