JCB PO SRED DRVOREDA

Nepristojno parkiranje!

Broj pregleda

Po završetku društveno-korisnog rada uređeno je naselje u blizini Gradskog parka u Svrljigu, ali bahati vozači već su počeli da parkiraju svoja vozila i mehanizaciju između drvoreda. 

parkiranje

Nakon završetka društveno-korisnog rada koji je obuhvaćen programom nemačke organizacije “Help“, u saradnji sa JKSP “Svrljig“ uređeno je naselje između Gradskog parka i Mašinske industrije, o kojem su Svrljiške novine nekoliko puta pisale.

drvored

Podsećamo da JKSP “Svrljig“ već duže vreme sprovodi akciju uređenja prostora, zelene površine i zasad drvoreda u ulici 7. juli.

Izmedju-drvored

Nesavesni vozači i ovog puta svoja vozila, mašine i mehanizaciju parkiraju neprikladno. Na uređenoj strani, gde se s prolećem očekuje zelenilo, već je parkirana mašina JCB.

Nadamo se da će ovaj problem uskoro biti rešen.

Pročitajte i

Foto: D.M.

FOTO UBOD: ,,Dalje nećeš moći“

Ranijih godina imali smo prilike da parkovske klupe viđamo svuda po centru grada, jednom su je zakačili i na spomeniku u parku, sve dok nisu

Betonirana ulica, foto: J.M.

FOTO INFO: Betonirali ulicu?

Portal ,,Svrljiške novine“ ranije je izvestio o radovima koji su se odvijali na uglu Hadžićeve i Svetozara Markovića. Tom prilikom iskopan je deo puta, a

8 Komentar

  • pa napisite ovom sasi prijavu bre,sta radi ta policija u svrljigu,samo sede ili prijavu jednu od 50.000 do 100.000 dinara

  • baloteli bre pa dokle vise da pravis gluposti

    • pa dok mu mama i tata placaju kazne

  • Pa napravite parking, umesto sto sadite ovo drvece.A covek mora da se parkira negde, kad nema mesta.Inace, mesto gde se parkirao, nije uredjeno ni kao pesacka staza, niti kao setaliste, niti je zelena povrsina, tako da ne ometa ni pesake, niti unistava javnu imovinu.AKo malo bolje pogledate oko ovog bagera jegomila djubreta, zasto jkp Svrljig malo ne povede racuna o odrzavanju javnih povrsina u gradu.

  • …eee, nista me ne cudi !

  • Lizaci c**r*va, OD***ITE!

  • Ovaj ova mašina nije marke „JCB“, već „Progres“. Model je Kramer Allrad 516.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *