Search
Close this search box.
MITING SRPSKE NAPREDNE STRANKE
Broj pregleda

Miletić: Odgovorno za Srbiju

Podeli sa prijateljima:

Predizborni miting Srpske napredne stranke održan je danas u 17 sati u niškoj hali ”Čair”, a pored prvog čoveka stranke prisutnima se obratio i predsednik Ujedinjene seljačke stranke i opštine Svrljig Milija Miletić.

Milija-Miletic-predsednik-USSPredsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić rekao je, na mitingu u Nišu kojim je počela kampanja Srpske napredne stranke za parlamentarne izbore da treba krenuti svom snagom u reforme, da treba podržati predsednika naprednjaka Aleksandra Vučića u borbu protiv kriminala i korupcije i borbu za normalnu i pristojnu Srbiju.

SNS-Milija-MileticPredsednik SNS Aleksandar Vučić obećao je Nišlijama da će pravda stići ubicu njihovog mladog sugrađanina Vuka Stojiljkovića.

Večeras stojim pred vama u Nišu, gradu u kojem je pre dve večeri ubijen jedan divan mlad čovek, Vuk Stojiljković. Uz saučešće porodici obećavam da će pravda stići one koji su taj zločin počinili. – rekao je Vučić na početku svog govora.

Miting-SNS---Milija-MileticLider SNS-a je obećao da će ta stranka brinuti o svakom građaninu i neće praviti razliku među ljudima prema tome za koga glasaju, koje su vere.

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić, 97. kandidat na listi SNS za narodnog poslanika, istakao je da Srbija i srpsko selo zaslužuju bolje i da dani boljitka dolaze sa pobedom naprednjaka na izborima 16. marta.

Poštovani prijatelji, Nišlije, poljoprivredni proizvođači, ljudi koji žive od sela i za selo, pozdravljam sve ispred Ujedinjene seljačke stranke čiji sam predsednik. Do sada se političari sete seljaka samo pred izbore i kada se brani zemlja, ali Aleksandar Vučić u nama vidi ravnopravne partnere i borce za bolju budućnost. – istakao je Miletić na skupu u ”Čairu”.

Miletić kaže da će se USS u parlamentu zalagati da država izjednači uslove života na selu kao i ugradu.

Zalagaćemo se za paritete cena, za obnovu zadrugarstva, za ukrupnjavanje poseda putem komasacije. Posebno se zalažemo za zajedničku borbu na čelu sa gospodinom Vučićem protiv kurupcije i kriminala na svim nivoima, posebno u poljoprivredi. – kazao je Miletić.

On je još dodao da će se voditi briga o mladima, da se mladež vraća na selo i obrađuje svoje oranice i da iz gradova dolaze na selo da žive i stvaraju porodice. Za to su predviđene nove mere od kojih je izdovijo subvenciju za svaki bračni par koji živi na selu dobija 150.000,00 dinara, da svako novorođeno dete na selu dobija mesečnu nadaknadu, kao i nezapošljena porodilja koja živi na selu.

Predsednik USS govorio je o Svrljigu i subvencijama koje se daju kako bi mladi ostali na selu, te kako bi se poljprivreda unapredila.

Broj jedan sve rešava, samo Vučić Srbiju spasava, kazao je Miletić na kraju izlaganja.

Na mitingu su govorili Ljajić, Ilić i Zorana Mihajlović i mnoge druge poznate ličnosti.

5 Komentara

  1. ako je to moguce, ja bih prvi cestitao gospodinu mileticu i gospodinu vucicu na ubedljivoj pobedi na predstojecim izborima.
    sto rekoh sebi, bolje da ja to uradim sada, jer kasnije necu doci na red od kojekakvih jbvtr.
    i molim lepo… da se zna ! prvi sam cestitao.

  2. Туђа рука свраб почеше 🙂 За јако село са укинутим царинама на увоз производа из ЕУ? 🙂 Скупо је, браћо, кад продаш веру за вечеру. Писаће уџбеници о још једном поразу наивног Српског сељака од стране манипулативног СНС-а. 🙂 На крају ће бити добро. Ако још није добро-значи да још није крај. Са Богом на нове изборе.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano