Search
Close this search box.
JUBILEJ
Broj pregleda

14 godina Ujedinjene seljačke stranke

Podeli sa prijateljima:

Ujedinjena seljačka stranka, jedina stranka sa sedištem van Beograda, 14 godina postoji u Svrljig. U tri mandata vrši vlast u ovoj opštini, a na predstojeće vanredne parlamentarnim izbore podržaće listu SNS.

USS-Svrljig Danas je u Nišu, u zgradi Skupštine, održan glavni odbor Ujedinjene seljačke stranke. Inače, odbor je zakazan na dan kada Ujedinjena seljačka stranka obeležava 14 godina od osnivanja stranke i u vreme kada je USS napravila koaliciju sa Srpskom naprednom strankom ispred koje je Milija Miletić delegiran za narodnog poslanika.

MILIJA

Zadovoljan sam što smo zajedno u timu sa gospodinom Aleksandrom Vučićem, u timu koji sigurno pobeđuje. – istakao je Miletić.

Ujedinjenu seljačku stranku ne čine članovi već dobri domaćini, ugledni poljoprivredni proizvođači, vredni i pošteni ljudi iz cele Srbije, Svrljiga, Niša, Novog Sada, Šapca, Kragujevca, Bora, Negotina, Leskovca i još preko 50 drugih opština, moglo se čuti danas u sali Skupštine grada Niša.

Babic

Ispred koalicionih partnera SNS-a prisutnima se obratio šef poslaničkog kluba Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije Zoran Babić.

Bidza

Prisutne je pozdravio i Dobrivoje Budimirović Bidža, koji je 22 godine bio direktor poljoprivredne škole, predsednik opštine Svilajinac bio je četiri mandata, narodni poslanik tri, a savezni  poslanik dva mandata, sada član Glavnog odbora Srpske napredne stranke. Skup je pozdravio i prvi čovek Socijaldemokratske partije u Nišu Miroslav Janojlić.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano