JUBILEJ
Broj pregleda

14 godina Ujedinjene seljačke stranke

Ujedinjena seljačka stranka, jedina stranka sa sedištem van Beograda, 14 godina postoji u Svrljig. U tri mandata vrši vlast u ovoj opštini, a na predstojeće vanredne parlamentarnim izbore podržaće listu SNS.

USS-Svrljig Danas je u Nišu, u zgradi Skupštine, održan glavni odbor Ujedinjene seljačke stranke. Inače, odbor je zakazan na dan kada Ujedinjena seljačka stranka obeležava 14 godina od osnivanja stranke i u vreme kada je USS napravila koaliciju sa Srpskom naprednom strankom ispred koje je Milija Miletić delegiran za narodnog poslanika.

MILIJA

Zadovoljan sam što smo zajedno u timu sa gospodinom Aleksandrom Vučićem, u timu koji sigurno pobeđuje. – istakao je Miletić.

Ujedinjenu seljačku stranku ne čine članovi već dobri domaćini, ugledni poljoprivredni proizvođači, vredni i pošteni ljudi iz cele Srbije, Svrljiga, Niša, Novog Sada, Šapca, Kragujevca, Bora, Negotina, Leskovca i još preko 50 drugih opština, moglo se čuti danas u sali Skupštine grada Niša.

Babic

Ispred koalicionih partnera SNS-a prisutnima se obratio šef poslaničkog kluba Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije Zoran Babić.

Bidza

Prisutne je pozdravio i Dobrivoje Budimirović Bidža, koji je 22 godine bio direktor poljoprivredne škole, predsednik opštine Svilajinac bio je četiri mandata, narodni poslanik tri, a savezni  poslanik dva mandata, sada član Glavnog odbora Srpske napredne stranke. Skup je pozdravio i prvi čovek Socijaldemokratske partije u Nišu Miroslav Janojlić.

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published.