Search
Close this search box.
850.000,00 RSD
Broj pregleda

Izgradnja tribina na SC ”Pastirište”

Podeli sa prijateljima:

Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije odobrilo je projekat opštini Svrljig ”Izgradnja tribina na SC Pastirište” i za njegovu realizaciju u 2014. godini rasporedilo sredstva u visini 0d 840.000,00 dinara.

Potpisano-sa-Ministarstvom

Sredstva su dobijena po konkursu na kojem je prezentovan namenski projekat za izgradnju tribina oko stadiona FK ”Svrljig” i već u ovoj godini na Sportskom centru ”Pastirište”, biće započeti radovi na izgradnji tribina. Povodom toga, prezentaciji ugovora prisutvovali su i članovi uprvnog odbora FK ”Svrljig” Borivoje Petković, privrednik i Opštinski većnik i direktor Niške mlekare Zvezdan Gavrilović.

Načinjen je prvi korak u poboljšanju sportske infrastrukture. Planiramo da izgradimo sportske terene i na periferiji Svrljiga, ali i u selima. – istakao je predsednik opštine Svrljig Milija Miletić.

Opština Svrljig nastavlja da radi u interesu mladih i rekretaivaca kako bi im obezedila što bolje uslove za bavljenje sportom držeći se izreke ”U zdravom telu zdrav duh”.

FK-SVRLJIG

Projektom koji će na proleće krenuti sa realizacijom zadovoljan je i prvi čovek fudbalskog kluba ”Svrljig” Dejan Branković.

Tribine su potrebne našem gradu. Lokalna samouprava je uvek imala sluha za svrljiški sport i nadam se da će ova investicija biti jedna u nizu u predstojećem periodu. – zaključio je Branković.

Predsednik opštine je naglasio da će u ovoj godini lokalna samouprava nastojati da reši pitanje vodosnabdevanja, a po planu će teći rešavanje ostalih infrastruktiurnih problema.

Jedan komentar

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano