850.000,00 RSD

Izgradnja tribina na SC “Pastirište“

Broj pregleda

Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije odobrilo je projekat opštini Svrljig “Izgradnja tribina na SC Pastirište“ i za njegovu realizaciju u 2014. godini rasporedilo sredstva u visini 0d 840.000,00 dinara.

Potpisano-sa-Ministarstvom

Sredstva su dobijena po konkursu na kojem je prezentovan namenski projekat za izgradnju tribina oko stadiona FK “Svrljig“ i već u ovoj godini na Sportskom centru “Pastirište“, biće započeti radovi na izgradnji tribina. Povodom toga, prezentaciji ugovora prisutvovali su i članovi uprvnog odbora FK “Svrljig“ Borivoje Petković, privrednik i Opštinski većnik i direktor Niške mlekare Zvezdan Gavrilović.

Načinjen je prvi korak u poboljšanju sportske infrastrukture. Planiramo da izgradimo sportske terene i na periferiji Svrljiga, ali i u selima. – istakao je predsednik opštine Svrljig Milija Miletić.

Opština Svrljig nastavlja da radi u interesu mladih i rekretaivaca kako bi im obezedila što bolje uslove za bavljenje sportom držeći se izreke “U zdravom telu zdrav duh“.

FK-SVRLJIG

Projektom koji će na proleće krenuti sa realizacijom zadovoljan je i prvi čovek fudbalskog kluba “Svrljig“ Dejan Branković.

Tribine su potrebne našem gradu. Lokalna samouprava je uvek imala sluha za svrljiški sport i nadam se da će ova investicija biti jedna u nizu u predstojećem periodu. – zaključio je Branković.

Predsednik opštine je naglasio da će u ovoj godini lokalna samouprava nastojati da reši pitanje vodosnabdevanja, a po planu će teći rešavanje ostalih infrastruktiurnih problema.

Pročitajte i

Fudbalski klub ,,Svrljig“ je jesenji prvak!

Fudbaleri FK ,,Svrljig“ jesenji su prvaci Nišavske okružne lige. Današnjom pobedom u Radevcu nad ekipom ,,Polet“ potvrđeno je prvo mesto na tabeli ,,Nišavske okružne lige“. Bez

1 Komentar

  • Hvala bogu sto ce i nas stadion dobiti kakve takve tribine!

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *